To je to što me zanima!

Zoff: Italija je uvijek favorit! A skupina je idealna da prođemo

Bivšeg golmana, ali i izbornika talijanske reprezentacije Dina Zoffa naljutilo je što se njegova Italija ne spominje kao favorit Eura. Skupina je idealna da 'azzurri' prođu
Vidi originalni članak

Dino Zoff, legendarni talijanski vratar, te nekadašnji izbornik "azzurra", pomalo se naljutio na mnoge prognoze koje, u pravilu, ne guraju njegovu Italiju pri vrhu favorita.

- Ma, kakve su to priče? Normalno da je Italija jedan od glavnih favorita. Tako je uvijek. Pogledajte sve trofeje sa svjetskih i europskih prvenstava, s tim da smo neke osvajali i nedavno. Dakle, tko ima pravo izostaviti Italiju s popisa favorita? - rekao je Zoff i dodao:

- Španjolska, Njemačka, Italija... Još netko i to je to.

Zoff je rekao i sljedeće:

- Ova reprezentacija je prespektivna s odličnim trenerom koji je uveo mnoge novosti u momčad. Mnogi će se igrači željeti dokazati. Reprezentacija nije stara, motiv nije problem i Italija će sigurno biti vrlo jaka. Skupina? Sjajno izbalansirana. Idealna da je Italija prođe - bez rezerve je rekao legendarni vratar.


Idi na 24sata

Komentari 38

  • pucko1977 09.06.2012.

    Citam komentare i ne znam je li bahatiji Zoff ili komentatori koji ga pljuju... Covjek iza sebe ima rezultata i kao igrac i kao trener, Italija je 4 puta bila svjetski prvak, 1 put europski, vise puta druga i treca mjesta osvajala, pa valjda je to dovoljno da je se stavi u neki krug favorita, Prandelli je odlican trener i igraci igraju u jednu jaku ligu... Ne kazem da nemaju mana, imaju, ali valjda je to dovoljno da se na njih racuna kao ozbiljni konkurenti... Hrvatska je pak pozvala BULJATA, valjda je to dovoljno da se ne bahatimo...

  • selko 09.06.2012.

    ZOFF. LEGENDA NAD LEGENDAMA.MOŽDA JE U PRAVU.PROŠLI REZULTATI MU DOPUŠTAJU DA TAKO MISLI. JA OSOBNO SAM JAKO BIO SRETAN KAD SMO UPRAVO NJIH POBIJEĐIVALI I ON NAS VJEROJATNO NE VIDI U PROLAZU DALJE MAKAR NIJE IZJAVIO TKO BI TO TREBAO UZ NJIH IĆI DALJE..PA VALJDA MI. AKO TO MISLI ONDA MU JE OPROŠTENO.

  • mido91gunit50 09.06.2012.

    upravu je njih nikad ne treba otpisivati kad su osvojili svjetsko prvenstvo prosli su grupu bez pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare