To je to što me zanima!

Zoki Mamić: U Nyonu sam bio isključivo kao svjedok!

Imamo zapisnik u kojemu stoji da je Zoran Mamić dao iskaz vezano za finale Kupa i to isključivo u svojstvu svjedoka, rekla je Mamićeva odvjetnica
Vidi originalni članak

Uoči predstavljanja novog trenera Dinama Vahida Halilhodžića, sportski direktor Zoran Mamić osvrnuo se na navode da je u Nyonu bio ispitan u svojstvu osumnjičenika.
- Ponavljam, u Nyonu sam bio isključivo u svojstvu svjedoka. Nemam veze sa slučajem i nisam lagao - rekao je mlađi Mamić.
Riječ je preuzela njegova odvjetnica Jadranka Sloković::
- Imamo zapisnik u kojemu stoji da je Zoran Mamić dao iskaz vezano za finale Kupa i to isključivo u svojstvu svjedoka.
- Ne možete u kaznenome pravu biti svjedok i optuženik. Morate biti obavješten u kojem ste statusu - objasnila je odvjetnica
- Dokument koji su objavili u SN-u nije potpisan od službene osobe, nego od službe za odnose s javnošću. On ne može biti osnova za traženje suspenzije Zorana Mamića i istragu USKOK-a - rekla je Sloković.
Podsjećamo, Sportske Novosti objavile su dopis koji im je poslan od Uefe. U njemu piše da je Zoran Mamić u Nyonu bio u svojstvu svjedoka, ali i osumnjičenika.

DINAMO UMIROVIO BUTINU
Dinamo je raskinuo ugovore s Tomislavom Butinom i Antom Tomićem, rekao je Zoran Mamić. Tomislav Butina najvjerojantije će završiti karijeru, dok nije poznato kojim će putem krenuti veznjak Ante Tomić na kojega u Dinamu ne računaju već odavno.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • črevo 17.08.2010.

    budući roditelji, ne dajte svojoj djeci ime Zdravko ili Zoran

  • maicon2 17.08.2010.

    zorane smrdljivo g*vno zorane

  • Superman 17.08.2010.

    aquarius70 e onda će dinamo moratu plačati drugima

Komentiraj...
Vidi sve komentare