To je to što me zanima!

Gobac želi vratiti Duvnjaka: Zarađivat će isto kao i u HSV-u

Čelni čovjek hrvatskog rukometa i CO Zagreba Zoran Gobac izjavio je u HRT-ovoj emisiji Olimp kako u dres Zagreba želi vratiti Domagoja Duvnjaka
Vidi originalni članak

Čelni čovjek hrvatskog rukometa Zoran Gobac u HRT-ovoj emisiji Olimp rekao je kako bi CO Zagreb u svoje redove radio vratio Domagoja Duvnjaka.

- Želimo Domagoja Duvnjaka, vidimo ga kao predvodnika našeg mladog sastava - rekao je Gobac na HRT-u.

Glavni operativac Zagreba istaknuo je kako ima sponzora koji bi omogućio povratak Duvnjaka u klub iz kojeg je u HSV otišao 2009. godine.

Također, Gobac je rekao kako bi Duvnjak imao isti ugovor kakav ima i u HSV-u.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ShazJakodblans 03.12.2012.

    Dapače, Dule bi im super došao. Ali sumljam da će on doći nazad u Zagreb (iako je obećao) nakon onog kaj su mu napravili (napravio Gobac). Al možda sljedeće godine iskoristit priliku i u 6. mj kad mu istiće ugovor sa HSV. Ako bude imao iste uvijete ko u Hamburgu nema razloga ne prihvatiti klub koji ga je stvorio. Dule je iznad prosjeka Zagreba sigurno, ali možda Zagreb s njim uspije doći iznad prosjeka.

  • zgrabisnickers 03.12.2012.

    A Duvnjak bi bio b.udala da se vrati! Barem tako dugo dok je Gobac na čelu našeg rukometnog svijeta! Uništit će i repku i CO ZG! On i njegvi nesposobni Kopljari te Goluže... A Baliće ko j....e. Sramota!

  • Popolo 03.12.2012.

    Slažem se s Čilićevom izjavom! Zaista je igrač za TOP 10.

Komentiraj...
Vidi sve komentare