To je to što me zanima!

Zoran Mamić izborio polufinale s Riverom, Real na Kashimu...

Zoran Mamić je s Al-Ainom izborio polufinale Svjetskog klupskog prvenstva pobjedom nad prvakom Afrike, a za mjesto u finalu će se boriti s River Plateom. U drugoj utakmici igraju Real Madrid i Kashima
Vidi originalni članak

Zoran Mamić plasirao se s Al-Ainom u polufinale Svjetskog klupskog prvenstva.

Veliki je to uspjeh bivšeg trenera Dinama koji je s 3-0 pobijedio afričkog prvaka Esperance Tunis, a golove su zabili Mohamed Ahmad, El Shahat i Mohammed.

Najbolji Al-Ainov igrač Marcus Berg u igru je ušao samo posljednjih deset minuta jer imao problema s temperaturom. I prije tri dana u pobjedi nad Team Wellingtonom s Novog Zelanda je igrao samo u završnici i tada je zabio za 3-3 i produžetke, a Mamićeva je momčad izborila prolaz nakon penala.

U polufinalu na River, Real s Japancima

Mamića u polufinalu čeka River Plate, a drugi polufinalni par čine Real Madrid i japanska Kashima koja je u četvrtfinalu s 3-2 dobila Guadalajaru.

Al-Ain sudjeluje na Svjetskom klupskom prvenstvu kao domaćin. Ovo je veliki uspjeh za kraj sjajne godine hrvatskog trenera u kojoj je osvojio prvu dvostruku krunu u povijesti kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • danijel23 17.12.2018.

    Jos dok je bio u dinamu se vidjelo da ima nesto za trenera i sad samo potvrđuje..uskoro bude u jednoj ligi petice u top 5 klubova jedna lige..nogomet mu ima smisla ima glavu i rep, napadacki, akcije, sve kao po spagi...Bravo Zoran...

  • Dustov 16.12.2018.

    Navijamo za finale zoky protiv luke....nista u svitu bez nas rvata.

  • true lies 16.12.2018.

    Mamic je to sve sredio

Komentiraj...
Vidi sve komentare