To je to što me zanima!

Zoran Mamić: Kako se borila moja momčad, jeste li vidjeli?

Ne treba sad očajavati, postigli smo velike stvari na ovom turniru. Moramo gledati sebe i biti zadovoljni načinom na koji smo odigrali. Bilo je tu puno trke i dobre igre, ponosan sam na svoje momke, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Zoran Mamić odveo je Al-Ain do povijesnog finala Svjetskog klupskog prvenstva u kojem ipak nije bilo snage za pobjedu nad Real Madridom. Nanizala je momčad Al-Aina tri uzastopne pobjede do finala u kojem je na domaćem terenu izgubila od Real Madrida 4-1.

Mamić nije bio previše razočaran porazom.

- Bez obzira na izgubljenu utakmicu ovo je sjajan uspjeh za nas. Odigrali smo dobru utakmicu, imali nekoliko vrhunskih prilika preko Shiotanija i El-Shahta, a zabili smo i taj jedan gol.

Ipak, Real im je zabio četiri gola.

- Ma, Real je sjajan tim s vrhunskom ofenzivnom linijom. Teško se boriti s njima, ali ne treba sad očajavati, postigli smo velike stvari na ovom turniru. Moramo gledati sebe i biti zadovoljni načinom na koji smo odigrali. Bilo je tu puno trke i dobre igre, ponosan sam na svoje momke - kazao je Zoran Mamić nakon poraza.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • NIKE 22.12.2018.

    Mogli je to otići i na duplu vrijednost od četvorke, ali sve u svemu odlično pariranje jednom ozbiljno europskom klubu.

  • MAMUNAMEGALO 22.12.2018.

    Lopov

  • 22.12.2018.

    Mogli su ih napunit realovci ,sam da benzema zna pogoditi prazan gol.... A ni bale nikaj nije bolji,ali ajde on je barem trcao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare