To je to što me zanima!

Zoran Mamić: Nakon 2 godine suše, želimo vratiti titulu Kupa

Split smo ove sezone pobjeđivali, ali ovo je jedna utakmica i to nije bitno, rekao je trener Dinama Zoran Mamić uoči finala Kupa koji se igra na Maksimiru u srijedu...
Vidi originalni članak

Dinamo i Split nikad nisu igrali u Kupu. Finale je u srijedu (20:00) na Maksimiru, a u Dinamu se nadaju atmosferi kakva je bila na derbiju protiv Hajduka kad se na maksimirskim tribinama našlo oko 15.000 navijača.

Marko Lukunić/PIXSELL

Zoran Mamić najavio je sutrašnji finale Kupa.

- Nakon dvije sušne godine u Kupu, želimo taj trofej vratiti u Maksimir. Znate da smo u Kupu već na početku imali sreće da uopće prođemo dalje (Dinamo tek u produžecima dobio Opatiju), Split smo ove sezone pobjeđivali, ali ovo je jedna utakmica - rekao je trener Dinama Zoran Mamić i dodao:

- Bilo je divno biti na utakmici s Hajdukom pred 15.000 ljudi. Nadam se da će tako biti i protiv Splita. 

Angelo Henriquez igrat će protiv Splita, a 21. svibnja leti za Čile. San mu je igrati na Copi i taj će mu se san ostvariti. Henriquez je debitirao upravo protiv Splita 15. kolovoza prošle godine, kao i Ante Ćorić. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Velikaya_Horvatiya 19.05.2015.

    I kakve veze ima sto je podijeljeno 10.000 karata ili su se karte dobile uz kupljno pivo. Pa bolje da mladi idu na stadion gdje nema huligana i bave se sportom nego da vise po parkovima i opijaju se i drogiraju i da im uzori budu jebovetri kao Hranjak i Bauer,bolje da im uzor Modric nego huligani iz BBB-a. I ne samo to i za kazalista im treba dati besplatne ulaznice 2,3 puta godisnje iovako ih financira drzava.

  • El Tractor 19.05.2015.

    Teška, gotovo nemoguća misija :)

  • Dino Laurentis 19.05.2015.

    Nevjerojatno kako neke individue pate zbog toga sto je GNK dinamo imao ljepu atmosferu na stadionu. Dinamov PR radi odlican posao i kao sto struka odgaja i stvara nove igrace, sada se odgaja i stvara nova baza navijaca GNK dinama. Lijepo je biti na utakmici kada se navija za svoj klub, a bakljade, sramotno skandiranje i uvrede neka ostanu tamo gdje pripadaju tj. na primitivnom Balkanu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare