To je to što me zanima!

Zoran Mamić tvrdi: Istina je da nemamo ponuda za Sammira

Zdravko i ja se ne svađamo. No imam rješenje za njega, kažem mu samo da smo, otkad sam ja došao u Dinamo, osvojili osam titula. Onda Zdravko ‘poludi’, kaže Zoki
Vidi originalni članak

24sata: Je li ovo jedna od najjačih momčadi Dinama u posljednjih nekoliko godina?

Po imenima Dinamo ove sezone ima strašnu momčad, ali ne i najskuplju. Najviše je novca uloženo 2008., kad su došli Calello i Morales, a morali smo platiti i odštetu za Sammira. Ove smo godine jaki, no vidjet ćemo kakvi će na kraju biti rezultati.

24sata: Kako su se prilagodili novi igrači?

Sve smo igrače pratili po nekoliko mjeseci i mogućnost pogreške sveli na minimum. Samo da ne pogriješimo negdje s Fernandesom, Južnoamerikanci su jako osjetljivi, na to moramo paziti.

24sata: Jeste li iznenađeni razvojem Tina Jedvaja, prije godinu dana bio je junior, a danas je hrvatski reprezentativac koji vrijedi i više od pet milijuna eura?

Jedvaj nas je sve u klubu iznenadio. Ni mi nismo znali da je tako dobar. Vidjelo se da je talentiran, da će biti odličan, ali nitko nije očekivao da može biti baš takva klasa. Njegov uspon iznenađenje je za sve nas u Dinamu.

24sata: Kakvo je stanje sa Sammirom? Ostaje li on?

S njim smo razgovarali Kruno Jurčić, Zdravko i ja. Zajedno i pojedinačno... I prije nam je bilo jasno da želi nove izazove, želi promijeniti sredinu jer tu je sve osvojio, igrao je Ligu prvaka. A još ga uvijek osporavaju. No ponuda za Sammira nema, a njemu se nakon razgovora popravilo raspoloženje i vjerujem da ćemo s njim produljiti ugovor. Iskreno, ne mogu točno reći kad, ali u svakom slučaju uskoro.

24sata: Jeste li zadovoljni ždrijebom pretkola LP-a?

Prije ždrijeba svima sam govorio da ćemo izvući Fola Echse. Napokon da i nama bude lakše. Treba nam vremena da se uigramo.

24sata: Konzultirate li se, osim s bratom Zdravkom, o izboru igrača i s najstarijim bratom Stojkom?

Naravno, rekao bih čak da zna o nogometu više od mene i Zdravka, samo što je za svojih 56 godina malo neozbiljan, haha... No puno razgovaramo o nogometu, i njega pitamo za mišljenje.

24sata: Posvađate li se ikad sa Zdravkom?

Ne svađamo se mi da nakon toga ne bismo razgovrali danima ili ne znam što. No kad je neka rasprava, samo mu kažem da ga nije ni bilo ovdje kad sam ja došao u klub. Otkad sam ja u Dinamu, osvojili smo osam prvenstava. Onda Zdravko ‘poludi’, haha...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ŠimoPetričević 02.07.2013.

    Sammir ima kvalitetu za neki klub iz lige petice,a to sto on vama nije simpatican e to je druga stvar

  • sele dj 02.07.2013.

    Samir nije Damir!

  • Ruthless4Life 01.07.2013.

    Samir će preć Ladića po broju nastupa u dinamu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare