To je to što me zanima!

Dinamovci otputovali u Litvu: "Umjetna trava je problem..."

Dinamova ekspedicija otputovala je u Litvu na uzvratni susret drugog pretkola Lige prvaka protiv Žalgirisa. "Modri" imaju 2-0 iz Maksimira, ali nemaju ozlijeđenog Čopa
Vidi originalni članak

Imamo povoljan rezultat, ali neće nam biti lako u Litvi. Glavni problem je umjetna trava, iako smo imali dosta uspjeha na toj podlozi. Shvaćamo ozbiljno ovu utakmicu, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić uoči uzvrata 2. pretkola Lige prvaka.

"Modra" ekspedicija krenula je u Litvu izravnim letom iz Zagreba u 9 sati. Sutra (utorak), čeka ih uzvratna utakmica protiv Žalgirisa nakon 2-0 pobjede u prvoj utakmici. Dinamo je u Litvu krenuo bez napadača Duje Čopa.

- Čopu noga izgleda grozno, nije ni išao na put. U napadu će vjerojatno igrati Dejan Radonjić - rekao je Zoran Mamić i komentirao novo pojačanje u svlačionici, napadača lisabonskog Sportinga, Wilsona Eduarda, koji stiže na posudbu.

- On ima kvalitetu, puno dobrih strana i sad samo to treba ovdje pokazati. Polako se slažemo. Tek je početak sezone, dosta je novih igrača u svlačionici. Vidjet ćemo hoće li biti još pojačanja, prijelazni rok traje do kraja kolovoza - dodao je Dinamov trener.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • srakar 21.07.2014.

    Di-na-mo, Dina-mo, Dinamooo......

  • KTBFFH ZG 21.07.2014.

    Idemo ih nakantat sada da se nemogu snaci. Samo jako. :)

  • Strašni Tom 21.07.2014.

    Ajme meni ovaj Radonjić ulazi valjda u top3 najgorih igrača koji su ikada igrali u Dinamu. Pa kako netko može takvo što dovesti u klub koji želi igrati LP!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare