To je to što me zanima!

Zoran Vulić: Istrčat ćemo bez desnog beka, nema nam druge

Mogu ja pričati što hoću i slagati recept, ali ključ je ono što će prikazati igrači na terenu. Ja ću ih upozoriti na dobre i loše strane Dinama, rekao je trener Splita Vulić
Vidi originalni članak

Iako njegovu momčad sutra čeka prvenstveni ogled s Dinamom, Zoran Vulić ne može pobjeći od pitanja vezanih uz ogled istih protivnika u finalu Kupa. Nadao se kako će imati sreće u ždrijebu, te kako će Dinamo morati na Park mladeži, no nije bilo sreće.

- Valjda će biti više sreće na terenu nego na ždrijebu - nada se trener Splita i dodaje:

- Da igramo kući, ne bih se plašio Dinama, ali nakon ždrijeba sam se osjećao kao da sam primio gol u 95. minuti. Dinamo je favorit, ali ipak, imamo se i mi čemu nadati. Finale kupa je finale, a svako finale je veličanstveno, pa makar to bilo finale "Torcidina kupa" ili "Kutije šibica".

Dinamu je sutrašnje gostovanje na Parku mladeži jedna od posljednjih prepreka u namjeri da osvoje prvenstvo bez poraza.

- Oni su naša najbolja momčad, nije ni čudo da su neporaženi, ali i u nogometu, baš kao i u životu, treba računati na zakon velikih brojeva. Tradicije su tu da se ruše, a mi ćemo učiniti sve da srušimo Dinamo - hrabro najavljuje Vulić, koji je u Rijeci igrao praktično bez lijeve strane momčadi, a protiv Dinama će mu nedostajati desna.

Nema Ibriksa, Radotića i Galovića.

- Nema nam druge, istrčat ćemo bez desnog beka, s deset igrača - nasmijao se dobro raspoloženi Vulić, koji vjeruje da ima recept za pobjedu.

- Mogu ja pričati što hoću i slagati recept, ali ključ je ono što će prikazati igrači na terenu. Ja ću ih upozoriti na dobre i loše strane Dinama, a na njima je da ih iskoriste - zaključio je Vulić, koji je već jednom kao trener Splita pobijedio Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • strmi007 01.05.2015.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooo

  • GARFILD 01.05.2015.

    Tko je taj Vulić ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare