Obavijesti

Sport

Komentari 64

Mamić: Henríquez u Unitedu? Može, ali za 20 milijuna eura...

Nisam razmišljao o potvrdi naslova prvaka. Idemo u Split odigrati što bolju utakmicu, a naslov će doći. Radi se o jako dobroj momčadi koja raste u formi, kaže Mamić

VIDEO

Prije nego što dočeka Split u finalu Hrvatskog nogometnog kupa 20. svibnja, Dinamo u 32. kolu MAXtv Prve lige ide u goste na Park mladeži (subota, 19 sati) znajući da će pobjedom i matematički potvrditi deseti uzastopni naslov prvaka Hrvatske.

- Nisam razmišljao o tome. Idemo u Split odigrati što bolju utakmicu, a naslov će doći. Radi se o jako dobroj momčadi koja raste u formi, dobili su Hajduk u Kupu, a u prvenstvu osim zadnjeg imaju dobre rezultate. O Vuliću sve znamo što je napravio i sigurno je jedan od najkvalitetnijih stručnjaka kod nas - rekao je trener Zoran Mamić na konferenciji za novinare u Maksimiru.

"Išao sam kod četiri vrhunska doktora u Hrvatskoj i sada nedavno u inozemstvu te dobio dvije različite dijagnoze. Traje već mjesecima i stvarno nije lako", rekao je Domagoj Antolić koji je ozlijedio leđa. Nada se kako će uskoro dobiti konkretnu dijagnozu naputke za oporavak.

"Modri" su svladali crvene u obje ovosezonske utakmice na Maksimiru, no na Parku mladeži za blagdan Svih svetih nije bilo pobjednika ni golova.

- To je svakako jedno od težih gostovanja, uvijek je teško u Parku mladeži. Predigra finala Kupa u kojoj želimo potvrditi da smo bolji, nastaviti seriju i dobiti utakmicu.

Branitelji naslova u Dalmaciji će zaigrati bez petorice članova prve momčadi. Ozlijeđeni su Antolić, Sigali, Olmo i Musa, dok je Soudani suspendiran. U drugom klubu, pulskoj Istri 1961, Dejan Radonjić neumoljivo trese mreže, stoga će se vjerojatno vratiti u modro jato.

- Sjajne vijesti. Nije igrao puno utakmica i bez podcjenjivanja ikoga stvarno nije lako zabiti 16 golova u Istri. Svaka mu čast - rekao je Mamić, pa se osvrnuo na napise o povratku Ángela Henríqueza u Manchester United.

- Postoji način, kako ne? Plate nam otprilike 20 milijuna eura - nasmijao se trener Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive
Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu