To je to što me zanima!

Zoranu za sve kriv Balić: Ivano mora raščistiti sam sa sobom

Ne očekuju se nikakvi potresi, ali igrači moraju znati tko je zbog čega ovdje. Tko u igri odlučuje, tko je vodonoša. Ali onaj tko odlučuje mora preuzeti rizik, kaže Gobac
Vidi originalni članak

Izašao je iz igre nakon još jedne lopte bačene u aut i “poludio”. U tim trenucima, početkom drugog poluvremena, Ivano Balić potpuno je izgubio živce. Bijesno je skidao bandažu s ruke i galamio na suigrača Buntića.

Dovoljno dugo pratite rukomet, valjda znate tko je kriv što su te lopte završavale u autu... - Balićevo je viđenje

- Ivano je megazvijezda koja si ne smije dopustiti da ga isprovociraju, ne može tako reagirati. Mora mu biti jasno da takvo ponašanje nije dolično igračkoj kvaliteti koju ima i teretu koji nosi - govorio je Zoran Gobac jutro nakon poraza od Švedske. Odmah nakon utakmice, još vruće glave, Gobac je bio puno oštriji.

- Nije ovo Balićeva privatna predstava, ne može raditi što hoće. Sad će još ispasti da su Marko Kopljar i Denis Buntić krivi što je bacao lopte u aut - sipao je ljutiti Zoran Gobac.

- Dovoljno dugo pratite rukomet, valjda znate tko je kriv što su te lopte završavale u autu... - Balićevo je viđenje tih izgubljenih lopti.

- Za loptu je odgovoran onaj tko je baci, a ne onaj tko je prima. S Perom i Lacom je znao napamet, s ovim igračima to ne može - komentirao je Gobac dodavši kako neće biti ništa dramatično.

- Ne, ne očekuju se nikakvi potresi, ali igrači moraju znati tko je zbog čega ovdje. Tko u igri odlučuje, a tko je vodonoša. Ali onaj tko odlučuje mora i preuzeti rizik - kaže Gobac. 

Nakon SP-a u Hrvatskoj zaiskrilo je između njega i Petra Metličića. Otad Pere nema u reprezentaciji. Valjda neće jednako tako biti i s Ivanom Balićem, takav rasplet nitko ne želi...

- Ivano mora sam sa sobom neke stvari raščistiti – uvjeren je Gobac, koji je imao i sastanak sa stručnim stožerom:

- Za razgovore o prošlosti ima vremena, koncentriramo se samo na Poljake.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • 28.01.2011.

    Ma svi su oni bezobzirni...lako je sjediti na klupi i derati se na igrače, a kad igrač "popizdi" i izdere se na trenera onda mu je igrač kriv za sve i lako je njega okriviti...A golmani opća katastrofa, šola je tako "odličan" golman da ne zna alilovića istrenirati da dečko zna....A Balić...ma nemaju oni šta govoriti njemu da nema njega repka uopće ne bi bila tako dobra....tu su još i lac i duvnjak...A kada oni odu iz repke pa nema nas nigdje jer nas oni drže i donose pobjede....Goluža uopće ne bi trebao biti izbornik jer Nnema pojma o igri!!!! LINO Vrati se !!! Baliću uz tebe smo !!! Ajmo Hrvatska !!! :))

  • Pastella 26.01.2011.

    Da i još nešto...molim ADMINISTRATORE da ove komentare prosljede HRS-u i našim rukometašima pogotovo Ivanu i da vide da je narod uz njih i da nam pružaju puno sretnih trenutaka dok igraju. I kako je netko tu napisao, neka kritizeri iz fotelja odu na parket pa neka nam pokažu znanje!!!!

  • Pastella 26.01.2011.

    Naravno da je Balić najbolji i nadam se da neće otoći iz reprezentacije. Jao, to bi bilo strašno. Ma volim ove dečke i kad gube i nadam se da će se smiriti i ići dalje. U sportu uvijek ima padova i uspona, a kod nas ako nije zlato, ajmo pljuvati. Mi smo grozan narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare