To je to što me zanima!

Zorc oprao Dembelea: Sad mi je lakše, pokazao je kakav je...

Ousmane Dembele najkritiziraniji je igrač Barcelone u posljednje vrijeme. Francuz je bio primoran sastati se s vodstvom kluba zbog učestalog kašnjenja na treninge, a traže mu i psihologa
Vidi originalni članak

U Dortmundu zaziru na spomen imena Ousmanea Dembelea.

Dok je igrao u Njemačkoj bio je junak navijača, a onda je odlučio naprasno otići iz Borussije Dortmund. Prestao se pojavljivati na treninzima, a klub danima nije znao gdje se nalazi. Činio je sve kako bi na silu otišao iz njemačkog prvoligaša, te ga je Borussija bila prisiljena prodati u Barcelonu.

Francuski talent otišao je u Španjolsku u transferu vrijednom 115 milijuna eura te je postao najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone (kasnije ga prestigao Coutinho op.a.). Stigao je uz puno pompe, a ubrzo se teško ozlijedio te je pauzirao pola sezone. Od tada kreću problemi, a igrač ulazi u niz nepodopština. 

Zakasnio je na nekoliko treninga jer je igrao videoigre cijelu noć, a iz kluba su mu očitali veliku bukvicu te su mu angažirali psihologa zbog ovisnosti o virtualnom.

Sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc prije godinu i pol dana očajavao je zbog odlaska Dembelea, a danas likuje:

- Sad igra u jednom od najvećih svjetskih klubova, ali i dalje ima problema s disciplinom. Lakše mi je kad to vidim jer je sad očito da problem nije bio u Borussiji i našem načinu rada - rekao je Zorc za Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KnezDomagoj 11.12.2018.

    Garagan

  • JensenColt 11.12.2018.

    Bravo BVB na odličnom poslu, mali je talent veliki ali trgovina je bila prvoklasna!

  • nenad02 11.12.2018.

    Ne kaže se "primoran" nego prisiljen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare