To je to što me zanima!

Zorislav Srebrić ostao sam na konferenciji: Razlog? Zdravko

Konferencija za novinare nakon Skupštine HNS-a nije održana zbog lošeg interesa. Medije je okupirao Zdravko Mamić kojeg su novinari dočekali ispred lifta u Westinu
Vidi originalni članak

Nakon skupštine Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić trebao je održati konferenciju za medije. No zbog slabog, ili bolje reći nikakvog, interesa medija konferencija je otkazana.

Razlog? Zdravko Mamić. Naime, u isto vrijeme u koje je zakazana konferencija za medije, novinarsku znatiželju okupirao je izvršni predsjednik Dinama. 

I dok su svi čekali Zdravka pred liftom u hotelu Westin, Zorislav Srebrić je u dvorani nekoliko metara dalje gotovo sam čekao da se novinari okupe oko njega. A kada su se svi napokon uputili prema Zorku, on je zaključio da se presica ipak neće održati.

- Vlatko je prije Skupštine najavio da će ponuditi ostavku, ali ne znam zašto nije. Mislim da će otići nakon Eura. Ne zbog pritiska ministra nego zato što je to sam odlučio. Moj sin Mario vratio je u četvrtak licenciju u HNS i izbrisat će ga s popisa menadžera - otkrio je Zdravko tako da, ako je i bio u sukobu interesa, sada više nije.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • lolita 29 10.03.2012.

    Otkad vam nema HDZ-a svi ste se nekako primirili!!! Mamić šuti ili priča kao gospodin, sin mu odjavio AGENCIJU a Marković je prošlost- valjda je svima jasno!!!!!

  • Superteška 10.03.2012.

    Bravo za novinare. Treba ih ignorirati sve dok se ne donese novi zakon o sportu i dok ih se ne počne privoditi.

  • odalv 09.03.2012.

    Ej VI koji stalno imate nešto protiv Mamića, pa zar nevidite jadnici koliko je popularan među novinarima , a šta ste VI????.

Komentiraj...
Vidi sve komentare