To je to što me zanima!

Zov druge lige: Prosinečki ide za kormilo Münchena 1860?

Nakon Srbije i Turske, Žuti bi karijeru mogao nastaviti u Njemačkoj gdje ga čeka Tomasov. Svoju trenersku karijeru Robert Prosinečki počeo je vrlo solidno...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki (45) u Njemačkoj se rodio, ondje je živio do desete godine, u toj je zemlji počeo i nogometnu karijeru, u Stuttgarter Kickersu. Punih 35 godina poslije mogao bi se vratiti u državu rođenja.

Bivšeg trenera Crvene zvezde, koji je bez posla od zadnjeg dana 2013., kad se rastao s turskim Kayserisporom, sad zove München 1860. Ponuda je, kažu naši izvori, vrlo ozbiljna i konkretna, ali Prosinečki se zasad još nije izjasnio. Ni jučer nije bio dostupan, očito o svojoj budućnosti želi odlučivati u miru i tišini. Trenersku karijeru počeo je solidno, pogrešan korak sad bi ga mogao ozbiljno unazaditi...

- Znam samo da nemam nikakvih ambicija raditi u hrvatskom nogometu - rekao je nedavno Prosinečki, kojeg je prije nekoliko mjeseci zvao i prvoligaš Stuttgart.

Sad mu je poziv došao iz trenutačno devete momčadi druge lige, u kojoj je jedan od najskupljih igrača naš Marin Tomasov. Imao je u ljeto 2012. i ponudu Dinama, no radije je postao “zehciger”. Ove sezone zabio je jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DALMATINACSAN 02.05.2014.

    Bolje nego Dinamo

  • micek 23 02.05.2014.

    Ma bolje se ti uhvati lagano Kutjevačkog i uživaj

  • armada20 02.05.2014.

    Solidan klub za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare