To je to što me zanima!

Zovi Jesusa za uspjeh: Gabriel nije izgubio utakmicu 365 dana

Prošla je cijela godina, a Gabriel nije doživio niti jedan poraz. On je sjajan napadač i od velike je pomoći našoj momčadi, prokomentirao je Pep Guardiola uspješan niz Brazilca Gabriela Jesusa
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su najbolji start u povijesti Premiershipa nakon što su u prvih 10 kola ostvarili devet pobjeda i jedan remi uz gol-razliku +29.

Do sada su rekord držali momčad Chelseaja iz sezone 2005/06. i Manchester City iz sezone 2011/12. kada su u prvih deset kola također ostvarili devet pobjeda i remi, ali uz gol-razliku +28.

- Možemo mi i bolje. Još uvijek radimo neke pogreške koje ne bih želio. Međutim mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu i zabijamo puno golova - kazao je Pep Guardiola. 

City je u prvih 10 kola zabio 35 golova, pri čemu su Sergio Agüero i Raheem Sterling zabili po sedam, a Leroy Sané i Gabriel Jesus po šest. 

- Uvjeren sam kako Sané (21) i Sterling (22) mogu još napredovati. Njihov talent je ogroman, ali obojica imaju mnogo prostora za napredak - dodao je Guardiola.

Zanimljiv je i podatak kako Gabriel Jesus već godinu dana nije nijednom izgubio. Mladi brazilski napadač je posljednji put izgubio 29. listopada 2016. u dresu Palmeirasa.

Nakon toga je nanizao 35 utakmica u dresu Palmeirasa, reprezentacije Brazila i Manchester Cityja bez poraza. Pritom je 27 puta pobijedio i osam puta remizirao.

- To je nevjerojatan podatak. Prošla je cijela godina, a Gabriel nije doživio niti jedan poraz. On je sjajan napadač i od velike je pomoći našoj momčadi - dodao je Guardiola.

City trenutačno vodi na ljestvici engleskog prvenstva s 28 bodova, pet više od Manchester Uniteda. City je vodeći i u skupini F Lige prvaka s maksimalnih devet bodova i gol-razlikom 8-1, a u liga-kupu izborio je četvrtfinale u kojem ga očekuje gostovanje kod Leicestera.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Matija1611 31.10.2017.

    Nas luka se ne sjeca kad je zadnji put izgubio utakmicu....👀

  • dnero666 30.10.2017.

    Pa i prosle godine su igrali odlicno do 10 kola pa raspad.

  • mr mike 30.10.2017.

    Blue moon rising svrsava

Komentiraj...
Vidi sve komentare