To je to što me zanima!

Zrinjski izbacio Velež, navijači bakljama gađali svoje igrače

Ponovno neredi u mostarskom derbiju. HŠK Zrinjski slavio je 2-0 u Vrapčićima kod Veleža te se plasirao u polufinale kupa. Navijači Veleža gađali su svoje igrače...
Vidi originalni članak

Hrvatski športski klub Zrinjski prošao je u polufinale kupa u Bosni i Hercegovini nakon što je na stadionu u Vrapčićima izbacio rivala Velež. Zrinjski je, nakon što je prva utakmica Pod bijelim brijegom završila 2-2, pobijedio u mostarskom derbiju 2-0 u gostima te se plasirao među četiri najbolje momčadi u kupu.

Ni ovoga puta mostarski derbi nije prošao bez nereda. U prvom susretu četvrtfinala kupa pod Bijelim brijegom dvaput je zbog navijačkih nereda utakmica bila prekidana. Navijači su se u toj utakmici gađali kamenjem, a u drugom poluvremenu kraj suca je eksplodirao topovski udar. Nakon ukazivanja pomoći, odsudio je do kraja.

Nereda je bilo i u uzvratnoj utakmici na stadionu u Vrapčićima u Mostaru. N ezadovoljni igrom i rezultatom, kod drugog gola Zrinjskog u sudačkoj nadoknadi, domaći navijači Veleža ušli su na travnjak, neki od njih namjeravali su napasti gostujuće igrače. Kad im to nije uspjelo vratili su se na tribinu i gađali svoje igrače.

Sudac je odlučio povući igrače u svlačionicu. Vratili su se igrači kad su svi navijači Veleža napustili stadion. Odigrali su dvije minute i utakmica je završena.

Zrinjski je poveo golom Stojkića u samom finišu prvog poluvremena. Konačnih 2-0 postavio je Stojkić u sudačkoj nadoknadi utakmice. Ubrzo nakon toga susret je prekinut. U polufinale kupa BiH su se plasirali još Olimpic i Široki.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • SonicMaster 19.03.2015.

    Koji prosakluk,idite na BiH portal pa se tamo svadzajte

  • SonicMaster 19.03.2015.

    Zasto se ovo stavlja na ovaj portal kad nema veze sa hrvatskim sportom

  • El Tigre 19.03.2015.

    Jednom livada uvijek livada

Komentiraj...
Vidi sve komentare