To je to što me zanima!

Zrinjski na korak do naslova: 'Plemići' u 90. uzeli bod Želji

PREDNOST Hrvatski športski klub Zrinjski odigrao je 2-2 kod Željezničara i ostao na tri boda prednosti tri kola prije kraja. Zrinjskom se smiješi naslov prvaka u Bosni i Hercegovini
Vidi originalni članak

Željezničar je na Grbavici u 90. minuti prosuo pobjedu protiv Zrinjskog, a gosti remijem od 2:2 ostali na tri boda prednosti samo tri kola prije kraja prvenstva.

Najbolju priliku prvog poluvremena imao je Željezničar u 22. minuti kada je Zajmović u stilu Ronalda pucao škaricama iz okreta, ali je pogodio stativu. No ubrzo nakon povratka s odmora Željo je uspio povesti. Zakarić je ubacio iz kornera, a Jadranko Bogičević je glavom pospremio loptu u mrežu za erupciju Grbavice.

Slavlje je trajalo samo do 67. minute kada je Nermin Hajdarević uspio svladati Kjosevskog i poravnati na 1:1. Grbavica se ponovno usijala u 79. minuti kada su plavi uspjeli postići pogodak za novo vodstvo. Graovac se prošetao s loptom kroz gostujuću obranu, a Asim Zec je pospremio loptu u mrežu za 2:1.

Iako se činilo da će Željezničar slaviti i ponovno se izjednačiti sa Zrinjskim po broju bodova na vrhu, gosti su u 90. uspjeli postići pogodak za veliki bod. Strijelac je bio Haris Handžić.

Zrinjski će igrati kod kuće sa Širokim Brijegom, u gostima kod Sarajeva te u posljednjem kolu u Mostaru s Krupom. Željezničara očekuje gostovanja kod Radnika i Širokog Brijega te u posljednjem kolu sarajevski derbi na Grbavici.

U slučaju jednakog broja bodova gledaju se međusobne utakmice ove sezone, a tu je u prednosti Zrinjski koji ima dvije pobjede dok su dva susreta okončana remijem.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • elias_1 28.04.2018.

    Po imenima strijelaca ispada da je zrinjski "muslimanskiji" klub od zelje. Al tako i treba bit, da klubovi nisu jednonacinalni

  • Stjepan Radić 28.04.2018.

    "Pratit će me Hercegovci, moja braća sa kamena!" Bog i Hrvati!

  • EzioAuditore1 28.04.2018.

    Tko uopće prati nogomet u BiH i kakve veze to ima s nama???

Komentiraj...
Vidi sve komentare