To je to što me zanima!

Zrinjski i Šerif remizirali, Mamić se na tribini naklonio čovjeku kojeg zovu "đavolji" odvjetnik

U loži je bio sa svojim odvjetnikom Zdravkom Rajićem, a fotografi su ga na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru uhvatili kako mu se duboko naklonio nakon čega je pao i zagrljaj
Vidi originalni članak

U susretu prvog pretkola Uefine Lige prvaka u dijelu ždrijeba namijenjenom prvacima svojih prvenstava, Zrinjski i Šerif iz Tiraspola odigrali su 0-0.

Uzvratna utakmica igrat će se u u glavnom gradu Kišnjevu za šest dana kada će se odlučiti pobjednik ovog pretkola. 

Za Zrinjski su igrali i bivši igrači Hajduka i Dinama Mario Tičinović i Mario Ćuže, dok je kod Sheriffa pred kraj utakmice u igru ušao bivši dinamovac Iyayi Atiemwen.

Utakmicu je iz VIP lože pratio i Zdravko Mamić koji je pravomoćno osuđen za gospodarski kriminal u Dinamu te je u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

U loži je bio sa svojim odvjetnikom Zdravkom Rajićem, a fotografi su ga na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru uhvatili kako mu se duboko naklonio nakon čega je pao i zagrljaj. 

Rajića bosanskohercegovački mediji nazivaju 'đavoljim odvjetnikom' te je na glasu kao onaj koji na sudu - ne gubi. Branio je političara Dragana Čovića u slučaju sumnjive privatizacije Eroneta i u predmetu Lijanovića što je bio jedan od najdugotrajnijih procesa u bosanskohercegovačkom pravosuđu, a u konačnici je oslobođen.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Joza Prezaduzeni 07.07.2022.

    Bude Zdravkec isal na uzvratni susret ?

  • badr hari 07.07.2022.

    Najjači čovjek, bravo maminjoòoo

  • ZG_d 07.07.2022.

    Ne kuzim Mamice...Da su ostali u HR, vec bi davno odsluzili kazne i bili slobodni gradjani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare