To je to što me zanima!

Zrinjski u 87. minuti gubio 3-0 i u tri minute spasio prvenstvo

Kakva utakmica Zrinskog i Željezničara u prvoj ligi BiH! Željezničar je imao 3-0 i sigurna tri boda u džepu, ali onda se u igračima Zrinjskog probudio duh Barcelone i čudesno su se vratili
Vidi originalni članak

Hrvatski športski klub Zrinjski i Željezničar su nakon prave drame u Mostaru u prvoj ligi BiH remizirali 3-3. Igrači Željezničara imali su 3-0 do 87. minute i sigurna tri boda u džepu, ali onda se u Zrinjskom probudio duh Barcelone.

Plavi su poveli već u osmoj minuti kada je Zakarićevu povratnu loptu u vlastitu mrežu preusmjerio Barišić . Domaćini su mogli do izjednačenja doći u 14. minuti, no Bilbija nije uspio zabiti iz relativno teške situacije ispred gola Željezničara.

Čudo u tri minute

U 27. minuti Željo je povećao svoje vodstvo, ali do gola su došli nakon greške pomoćnog suca koji dosudio očigledno zaleđe. Strijelac u nastavku akcije bio je Vranješ.

Do najbolje prilike u prvom poluvremenu Zrinjski je došao u 45. minuti kada je udaracFilipovića zaustavila greda. Igrači Željezničari su bili odlično postavljeni te plemići nisu uspjeli doći do pravih prilika.

Iako se činilo da je Zakarić u 87. minuti riješio pitanje pobjednika, Zrinjski je pravim sportskim čudom došao do izjednačenja. Prvo je Jović u 88. minuti zabio za 3:1, Aćimović je pogodio u 91. minuti, a Pezer minutu kasnije za 3-3.

Dečki, hoćemo vaterpolo?

Nakon što je Široki Brijeg u prošlom kolu na Pecari pobijedio Sarajevo, momčad Gorana Sablića remizirala je bez pogodaka na gostovanju kod Krupe. Utakmica je odigrana u katastrofalnim uvjetima jer je teren gotovo u cijelosti bio pod vodom.

Odigrane su i dvije utakmice u Ligi za opstanak, Sloboda je golovima Smajića, Belića i Husića s 3:0 pobijedila Vitez, dok je Mladost u završnici utakmice slomila Borac i pobijedila s 2:0.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • drogec 18.03.2018.

    Veća lakrdija nego kod nas

  • Karlo Butić Butigol 18.03.2018.

    Tako je Hrvati ajmoo 👏👏

  • medenii 17.03.2018.

    evo i slavia u praskom derbiju protiv sparte od 3 0 do 3 3 i to u gostima 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare