To je to što me zanima!

Zrinka drugi put uzela bodove u veleslalomu, Shiffrin opet prva

Sa startnim brojem 43 hrvatska je skijašica dohvatila 29. mjesto u prvoj vožnji, a u drugom nastupu to je još malo popravila
Vidi originalni članak

Dva dana zaredom mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić (18) izborila je drugu vožnju veleslaloma u Kronplatzu. Ovaj put odradila je i drugu vožnju kako treba i završila među osvajačicama bodova, na 25. mjestu sa zaostatkom 3,75 sekundi.

Nakon 25. mjesta u utorak i izlijetanja nekoliko vrata prije cilja u vožnji, srijeda joj je sa startnim brojem 43 donijela 29. mjesto u prvoj vožnji. U drugoj je još malo popravila plasman.

Nakon 19. mjesta u Kranjskoj Gori, Zrinka je drugi put završila među osvajačima bodova u ovoj disciplini.

Opet je na vrhu bila Amerikanka Mikaela Shiffrin koja je dohvatila 84. pobjedu i još malo se približila vječnom rekordu Ingemara Stenmarka (86 pobjeda). Druga je bila Norvežanka Ragnhild Mowinckel (+0,82), treća Šveđanka Sara Hector (+1,19).

Shiffrin vodi u poretku veleslaloma sa 600 bodova, 118 više od prve pratiteljice, a u ukupnom poretku ima čak 611 bodova od iste skijašice, Švicarke Lare Gut-Behrami.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jakka 25.01.2023.

    Ima negdje prijenos?

  • zelemamaje 25.01.2023.

    Moze li joj trener objasnit, da za pocetak nije bitno sta bolji rezultat napravit. Nego par puta samo zavrsit drugu voznju, osvojit bodove i dobit bolji startni broj, pa nakon toga ciljat na rezultat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare