To je to što me zanima!

Zrinka: Pa ovo sam sanjala!

Obje su vožnje bile dobre, u drugoj sam skijala baš kako želim ne razmišljajući ni o čemu osim o skijanju. Kad sam ušla u cilj, znala sam da je dobro, rekla je Ljutić
Vidi originalni članak

Senzacionalan dan za hrvatsko skijanje imale su u Špindlerovom Mlynu Zrinka Ljutić i Leona Popović. Prvi put u povijesti Hrvatska je imala dvije skijašice u prvih pet. Zrinka je prvi put u karijeri s trećim mjestom izborila postolje, a Leona je završila peta, što je i njoj rezultat karijere.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NOVO HRVATSKO SKIJAŠKO ČUDO Tko je Zrinka Ljutić? Nosila je zastavu na ZOI s 18 godina, a htjeli su je preoteti Austrijanci! BRAVO, CURE Ljutić na postolju! I Popović stigla do plasmana karijere

- Odradila sam dvije jako dobre vožnje, jako sam zadovoljna. Zrinka je bila malo bolja i prvi put popela se na postolje - rekla je Leona pa riječ prepustila mlađoj kolegici.

- Presretna sam, sanjala sam o ovome i ostvarilo se danas. Obje su vožnje bile dobre, u drugoj sam skijala baš kako želim ne razmišljajući ni o čemu osim o skijanju. Kad sam ušla u cilj, znala sam da je dobro. Bila sam prva, na kraju treća.

Ljutić, koja je imala startni broj 17, bila je treća i u prvoj vožnji, a na kraju je imala 49 stotinke zaostatka za Njemicom Duerr koja je prvi puta pobijedila u Svjetskom kupu. Druga je bila Amerikanka Mikaela Shiffrin sa šest stotinki zaostatka za Duerr. Popović je za pobjednicom zaostala 84 stotinki (1:31.75). 

U poretku skijašica u slalomu Shiffrin ima 785 bodova, druga je Švicarka Wendy Holdener sa 530, a treća Petra Vlhova s istim broje bodova. Popović je sedma sa 237 bodova, a Ljutić je deseta sa 190 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • KMVA 29.01.2023.

    Mislim da je ovo jedan od rijetkih poštenih događaja kod nas.Većina toga je trulo,pokvareno i premreženo nepotizmom.

  • 29.01.2023.

    Bravo cure !!!

  • Croat100 29.01.2023.

    Svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare