To je to što me zanima!

Zrnčić-Dim ozlijedio koljeno: Ozljeda može biti teže prirode

Liječnici tek trebaju utvrditi ozbiljnost ozljede Natkova koljena, a početak sezone, pošto još nije skijao nijednu utrku u Svjetskom kupu, mogao bi biti prolongiran
Vidi originalni članak

Hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim doživio je ozljedu lijevog koljena prilikom treninga u francuskom Val d'Isereu. Ozbiljnost ozljede se još uvijek ne zna, ali ako je suditi prema trenutnim informacijama Zrnčić-Dim bi mogao na dulju pauzu.

- Može doći do istegnuća ili puknuća lateralnog ligamenta, ali ne znam radi li se samo o tome, je li još nešto ili možda nije ni to. Vidjet ćemo sve - kratko se javio Zrnčić-Dim za HRT iz Francuske.

Liječnici tek trebaju utvrditi ozbiljnost ozljede, a početak sezone, pošto još nije skijao nijednu utrku u Svjetskom kupu, mogao bi biti prolongiran.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • OrcaPerestrojka 02.12.2016.

    Ono što je Ivica radio prije par godina, takvu dominaciju sam vidio jedino u nogometu: Maradona i Messi. Ono je bilo brutalno stravično skupljanje bodova.

  • Mishokovach 01.12.2016.

    koga boli qurac za te anonimuse iz egzotičnih sportova?

  • jmdelpotro 01.12.2016.

    Natko Zrnčić Dim, oni Dalibor Šamšal, pa neki tamo livi. Ne sićan se kad san pročita da su prošli u drugi lauf. A i to skijanje je propali sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare