To je to što me zanima!

Kumče Felipea Mela poginulo u požaru dan prije rođendana...

Požar je odnio živote desetorice, a poginuli su: Arthur Vinicius Silva, Áthila Paixao, Bernardo Pisetta, Christian Esmerio, Vítor Isaías, Pablo Henrique, Jorge Eduardo, Samuel Thomas, Gedson Santos, Rykelmo Viana
Vidi originalni članak

Identificirane su sve žrtve požara u trening kampu Flamenga u kojem je poginulo desetoro ljudi. Od toga šestorica su bili mladi nogometaši brazilskog diva, a četvorica djelatnici kluba.

VIDEO: POŽAR U TRENING-CENTRU Strava u Brazilu! Mladi igrači Flamenga poginuli na spavanju

Poginuli su: Arthur Vinicius Silva, Áthila Paixao, Bernardo Pisetta, Christian Esmerio, Vítor Isaías, Pablo Henrique, Jorge Eduardo, Samuel Thomas, Gedson Santos, Rykelmo Viana.

A jedna od žrtava, točnije Vinicius Silva, kumče je bivšeg nogometaša Juventusa Felipea Mela. Melo je kao dječak živio u kući Viniciusove obitelji, a iako nisu krvno povezani - Melo se uvijek osjećao kao da jesu:

- Osjećam se kao da je umro član moje obitelji. Takve sam osjećaje imao prema ovom dječaku. Zvao me ujače, gospodine... To je komplicirano - rekao je Melo, a na Instagramu je otkrio svoju bol:

- Ne mogu vjerovati koliko je ovo tužno, a u subotu smo trebali slaviti njegov rođendan... 

IDENTIFICIRANE PRVE ŽRTVE Imali slobodno, ali ipak ostali u kampu: Otišli spavati i poginuli

Dječak je za vikend trebao otputovati u Rio de Janeiro gdje bi zajedno s Melom i obitelji proslavio svoj rođendan, no to se nije dogodilo, a čini se da su za sve krivi - klima uređaji. 

- Klima uređaj se zapalio i pobjegao sam - rekao je Felipe Cardoso, igrač U-17 momčadi koji je zahvalan što je još živ.

A požar se navodno dogodio u starijem dijelu kampa u kojem nema protupožarnog alarma...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare