To je to što me zanima!

Zubac imao večer za zaborav, Dallas se osramotio bez Dončića

U večeri punoj NBA utakmica najbolji hrvatski centar, Ivica Zubac, nije odigrao jednu od svojih najboljih utakmica. Zabio je samo četiri koša i uhvatio pet skokova u porazu svoje momčadi...
Vidi originalni članak

 

Jedan od najboljih hrvatski košarkaša, Ivica Zubac (25), nije imao utakmicu za pamćenje u susretu protiv Washington Wizardsa koju su LA Clippersi izgubili 114-107. Zubac je igrao 20 minuta i imao četiri koša, pet skokova, dvije izgubljene lopte i šut 2-5. 

Najbolji igrač Clippersa bio je Paul George s 36 koševa, sedam skokova i šest asistencija. Međutim, sjajni Kyle Kuzma zabio je 35 koševa i sedam trica i tako odveo Wizardse prema pobjedi.

Warriorsi bolji u reprizi finala

Golden State Warriorsi i Boston Celticsi susreli su se u reprizi prošlosezonskog finala NBA lige. Kao i u finalnoj seriji, bolji su bili 'ratnici' s rezultatom od 123-107, a strašan šuterski bekovski tandem Steph Curry i Klay Thompson zajedno su zabili 66 koševa i čak 10 trica. 

Dallas Mavericksi odigrali su najgoru utakmicu u sezoni bez svojeg najboljeg igrača, Luke Dončića. Izgubili su čak 29 razlike od Chicago Bullsa, koji trenutno nije u poziciji za doigravanje na Istočnoj konferenciji.

Nikola Jokić je upisao 80. triple-double u karijeri u pobjedi Denvera 115-110 protiv Utah Jazza. Jokić je utakmicu završio s 31 košem, 12 skokova i 14 asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare