To je to što me zanima!

Zubac otkrio: Dopisivao sam se s LeBronom, puno je pomogao

Bio je to izvrstan osjećaj. Maltretirao me na treningu od kada sam došao u ligu, super je bilo blokirati ga, rekao je centar Lakersa o blokadi na bivšem suigraču Juliusu Randleu, koji nastupa za Pelicanse
Vidi originalni članak

Ivica Zubac našao se u startnoj petorci Lakersa te odigrao odličnu partiju u pobjedi nad New Orleans Pelicansima 112-104.

Od njegovih suigrača, najbolji je bio LeBron James, koji je uz pomoć suigračima na terenu, istu pružio i van njega. Između ostalih, upravo i Zupcu!

- Dopisivali smo se cijelu noć, pripremao me za ovo i stvarno mi je pomoglo - rekao je Zubac o LeBronu, prenosi Sportklub, a otkrio je i kako mu je točno Kralj pomogao:

- Rekao mi je pitam naše skaute da spreme videa na kojima Anthony Davis i Julius Randle promašuju zbog protivničkih obrana. To je pomoglo jer sam onda znao što oni pokušavaju napraviti.

Bivši centar Cibone nema konstantnu minutažu u Lakersima, a ovo je prvi put ove sezone da se našao u startnoj petorci. Itekako se isplatilo! No znao je da bi kad tad moglo doći do ovoga:

- Naporno sam radio da budem spreman za ovaj trenutak jer sam znao da ću morati istupiti, ako se netko ozlijedi, Tyson Chandler ili JaVale McGee. Kondicijski sam u fenomenalnom stanju, ali kad uđem u igru pokušavam samo raditi jednostavne stvari.

A Zubac je 'zalijepio' blokadu bivšem suigraču, Juliusu Randleu, zbog čega nije mogao sakriti zadovoljstvo:

- Bio je to izvrstan osjećaj. Maltretirao me na treningu od kada sam došao u ligu, super je bilo blokirati ga.

Mogao bi Ivica imati i više minuta odsad pa nadalje... Svoju ulogu odigrava odlično, zabija, skače, a ono najbolje? Točno zna što treba raditi!

- Mislim da mogu uvijek zabiti kada imam priliku, no to nije moja zadaća u ovoj momčadi. Zadatak je da igram dobru obranu, zatvorim reket i postavljam čvrste blokove - zaključio je mudro 21-godišnjak koji je imao 16 poena te 11 skokova protiv Pelicansa.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 22.12.2018.

    Zubac je dobar igrač samo mu fali jedna doza drskosti na terenu.

  • HRboy2323 22.12.2018.

    Bravo Zubac samo tako dalje .... Kakva igračina je ovaj mali Slovenac Dončić, kao da igra 10 godina u NBA ludo...

  • 22.12.2018.

    James mu pomogao savjetima i asistencijama. Nisam brojao, ali 5-6 asistencija je dobio od Jamesa. Blokada na Davisu, pa onda u zadnjim minutama na Randleu i to baš ona prava banana koja poručuje 'bježi odavde, e nećeš u mojoj kući'...imao je još dvije blokade na Davisu, ali suci sude faul na ime..samo neka tako nastavi igrati obranu i onda nema brige za veću minutažu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare