To je to što me zanima!

Bogdanovićevi Pistonsi postali najgora momčad svih vremena! Zubac upisao double-double

Clippersi su došli do pobjede nakon dva poraza za redom, a Pistonsi našeg Bojana Bogdanovića upisali su 27. poraz za redom i nastavili crni niz
Vidi originalni članak

Naš centar Ivica Zubac odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi LA Clippersa protiv Charlotte Hornetsa. Momčad iz Los Angelesa slavila je rezultatom 113-104 i nakon dva poraza došla do pobjede. Clippersi su vodstvo preuzeli u drugoj četvrtini, zatim su Hornetsi nakratko vodili u četvrtoj četvrtini, ali na kraju su Clippersi odigrali mudrije i došli do slavlja.

26. PORAZ U NIZU Bogdanović i Pistonsi izjednačili su najgori niz u povijesti NBA-ja

Najbolji igrač u redovima pobjedničke momčadi bio je James Harden koji je zabio 29 koševa, a skupio je i šest skokova i podijelio osam asistencija. Pomogao mu je i Paul George koji je zabio 25 koševa i skupio je po četiri skoka i četiri asistencije.

Naš Ivica Zubac zabio je 18 koševa i skupio 14 skokova za novi double-double. Zubac uspio podijeliti još i četiri asistencije. Zupcu je ovo 97. double-double u NBA karijeri.

Detroit Pistonsi za koje igra naš Bojan Bogdanović upisali su novi, 27. poraz za redom. Ovim porazo postali su najgora momčad svih vremena u NBA ligi.

 Ovog puta bolji su bili Brooklyn Netsi koji su slavili rezultatom 118-112. Odličnu utakmicu za Detroit odigrao je Cunningham koji je zabio 41 koš i skupio devet skokova i pet asistencija. Pomogao mu je i odlični Bogdanović koji je zabio 23 koša, ali Pistonsi su ponovno izgubili.

NBA NOĆ Detroit nastavlja igrati očajno, najlošija partija 'Babe' u sezoni

Kod Brooklyna je najbolji bio Johnson koji je zabio 24 koša, dok je Bridges zabio 21.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Marko F 27.12.2023.

    Taj je baš svugdje navikao na poraze....

  • Palmanova 27.12.2023.

    Sta znaci double double?

  • zvolen 27.12.2023.

    Baš sam se kladio na njih !

Komentiraj...
Vidi sve komentare