To je to što me zanima!

Zubčić: Mučio sam se. Nisam se snašao niti sam baš zadovoljan

Staza je dosta popustila na donjem dijelu, nisam se dobro snašao i tamo sam jako puno izgubio. Dosta je bila i ravna staza, što mi nekad baš ne odgovara, rekao je Zubo
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić u subotu je osvojio deveto mjesto u veleslalomu za Svjetski kup koji je vožen u bugarskom skijalištu Bansko, a za pobjednikom Marcom Odermattom zaostao je 1.75 sekundi.

Filipu je to najlošiji plasman u veleslalomima u ovoj sezoni pa ne čudi njegovo razočaranje nastupom na stazi na kojoj je prije nešto manje od tri godine ostvario posljednju od svoje tri pobjede u Svjetskom kupu.

Zubčić: U slalomu mora bolje

- Mogu reći da nisam pretjerano zadovoljan današnjom utrkom. Prvi 'lauf' sam bio dosta solidan, četvrti. Kako sam se dosta mučio, mislio sam da će drugi 'lauf' biti dosta bolji. Međutim, staza je dosta popustila na donjem dijelu, nisam se dobro snašao i tamo sam jako puno izgubio. Dosta je bila i ravna staza, što mi nekad baš ne odgovara. Jednostavno su se poklopile neke stvari i nisam uspio biti na nivou - izjavio je Zubčić nakon prvog od dva nastupa u Banskom.

U nedjelju će imati priliku popraviti raspoloženje dobrim nastupom u slalomskoj utrci, u kojoj će mu se na startu pridružiti Samuel Kolega i Istok Rodeš. Zubčić će imati startni broj 16, Kolega 22, a Rodeš 29.

- Trebam se odmoriti, pripremiti i pokazati bolje skijanje u slalomu - poručio je 31-godišnji Zagrepčanin.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • zelena mamba 10.02.2024.

    Kak njemu uvijek nekaj u drugoj vožnji a ova trojica kaj su bili ispred njega su drugi lauf odskijali vrhunski . Tak i Zrinka danas u drugoj vožnji .

  • dobro.jutro 10.02.2024.

    Prvo je tekao da mu paše sad ne bla bla

Komentiraj...
Vidi sve komentare