To je to što me zanima!

Sjajni Zubčić je 12. u Söldenu, Ligety je slavio ispred Fanare

Filip Zubčić odvozio je sjajnu utrku veleslaloma na startu sezona za skijaše. Naš je skijaš nakon 14. mjesta u prvoj vožnji veleslaloma na kraju završio na 12. mjestu...
Vidi originalni članak

Odlična najava sezone. Filip Zubčić završio je na 12. mjestu u veleslalomu u austrijskom Söldenu u prvoj ovosezonskoj utrci za skijaše. Amerikanac Ted Ligety slavio je ispred Francuza Thomasa Fanare i Austrijanca Marcela Hirschera. 

Zubčiću je ovo drugi najbolji rezultat u karijeri u veleslalomu. Bolji je bio samo u Alta Badiji lani kad je bio sedmi. Zubčić je završio na 14. mjestu nakon prve vožnje u Söldenu.

- Naravno da sam zadovoljan današnjim rezultatom jer sam najavljivao da bi i ulazak u najboljih 30 za mene bio rezultat, a ovo je i više od toga. Malo sam sportski ljut jer sam napravio u obje vožnje neke pogreške, no sve u svemu, jako sam zadovoljan - rekao je hrvatski skijaš nakon utrke.

Odličnom drugom vožnjom naš je skijaš popravio mjesto u konačnom poretku i završio je 12. s 3.28 sekundi zaostatka za Ligetyjem.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dejo-bockinci 02.11.2015.

    nezahvalan narod koji je naučio samo na pobjede,pa ovo je sjajan rezultat za našu neskijašku zemlju!

  • PredragKišurek 26.10.2015.

    bravo mali trebalo se ovom decku i drugima pomoci,.Bar 3 god.ih gusio Ivica uzimao pare koje su trebali uloziti u mlade.Ivica sa svojim iskustvom i legendom ovog sporta mogao ih je nauciti puno toga.Sa dvije neuspjesne god.se malo i osramotio pomozi djeci od Ivice pomozi picanima tu ces biti puno bolji.

  • depravedscum 25.10.2015.

    Momak ima svijetlu buducnost pred sobom, uskoro ce biti i medju prvih 15 na startu cime ce dolaziti do jos boljih rezultata. Ligety ocekivano slavio, veleslalomski guru, nesto kao nekoc Tomba ili von Grunigen

Komentiraj...
Vidi sve komentare