To je to što me zanima!

Zubizaretta: Messi je spreman za Bayern, trener će odlučiti

Leo je dio momčadi i sposoban je natjecati se, iako je to odluka trenerskog osoblja. Izvest ćemo na travnjak najbolju moguću momčad, rekao je sportski direktor Barce
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi oporavio se dovoljno od ozljede zadnje lože desne noge kako bi nastupio u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna, koja je na rasporedu u utorak u Münchenu...

Messi je propustio subotnji sraz španjolskog prvenstva protiv Levantea i zasad nije dobio zeleno svjetlo liječničke službe Barcelone za nastup protiv Bayerna, iako je uvršten u kadar katalonskog kluba.

- Messi je dio momčadi i sposoban je natjecati se, iako je to odluka trenerskog osoblja. Izvest ćemo na travnjak najbolju moguću momčad - rekao je sportski direktor Barcelone Andoni Zubizaretta za Barçinu web-stranicu.

Uzvratni polufinalni ogled između Barcelone i Bayerna na Camp Nou na rasporedu je 1. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sugr13 22.04.2013.

    Sutra i prekosutra je vrijeme za nogomet!

  • chelseaMG 22.04.2013.

    messi će ga utrpat, bar jednom.

  • rzbrzotrz 22.04.2013.

    Nadam se da će utakmica biti nadigravanje dviju vrhunskih momčadi, bez utjecaja sudačkih odluka na konačni ishod,bez grubosti, ali s puno žustrine te da ćemo dugo pamtiti ovih 180 minuta spektakla. Neka pobijedi bolji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare