To je to što me zanima!

Zubizarreta: Oporavak Erica Abidala ide zadovoljavajuće

Abidal mora ostati strpljiv i točan oko izvršavanja svega što mu liječnici propišu. No, u svakom je slučaju njegovo trenutačno stanje zadovoljavajuće, rekao je direktor
Vidi originalni članak

Nedavno je 32-godišnji francuski nogometaš iz redova Barcelone, Eric Abidal, napustio bolnicu četrdeset dana nakon transplatacije jetre...

Slijedi mu oporavak, kao i redoviti rehabilitacijski program u istoj bolnici gdje je obavio operaciju 10. travnja. Inače, iz njegovog kluba su zadovoljni načinom na koji se Abidal oporavlja.

- Oporavlja se točno po programu. Inače, taj proces je spor i dosta kompliciran. Abidal mora ostati strpljiv i točan oko izvršavanja svega što mu liječnici propišu. No, u svakom je slučaju njegovo trenutačno stanje zadovoljavajuće - rekao je Andoni Zubizarreta, sportski direktor katalonske momčadi, te dodao:

- Nigdje mu se ne treba žuriti. Najbitnije je da vrati fizičku snagu. Mi iz Barcelone smo tu za sve što mu treba.

Podsjetimo da je Abidal u Barcelonu došao 2007. godine iz Lyona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Say_No_to_Ero 24.05.2012.

    Baš me briga za tamo nekog Abudala iz plemena Tutsi...

  • Nisam Taj 24.05.2012.

    Ovo je jako dobra vijest jer covjekovo zdravlje je najvaznije,vaznije od svakog novca i karijere. Sve ovo sto mu pruza Barcelona pokazuje o kakvom se tu klub radi,klubu koji brine o svojim igracima i legendama. Sljedece sezone sa Villom i Abidalom spremni za najvece zahtjeve FC Kaznjenicka Bojna iz Barcelone ce siguran sam naplatit dugove prema sudackoj organizaciji iz ove. Barcelona ce jos jednom pokazati da je jaca i od saveza i od njegove marionete reala preko koje se bori protiv Barcelone,dok od njenih igraca slavu kupi na reprezentativnom planu. Barcelona sa Ericom u momcadi je revolucionirala svjetski nogomet i to je ono sto svakog od nas kojem su plavo-crvena drage boje cini ponosnim,a kad Barca postavlja rekorde onda osvaja i 6 trofeja u tim sezonama :)) Barcelona ne cuva rezultat ni kad ima prolaz ! Barcelona uvijek napada i to je ono sto je uzdize iznad svih ostalih klubova na svijetu,a mi ju radi toga volimo. Sretno Eric jos jednom i svi smo cijelim srcem uz tebe i tvoju porodicu. Vise od kluba definitivno !!!

  • Ivan cro_1 24.05.2012.

    drzi se majstore! vratit ce se on brzo,to je covjek-lav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare