To je to što me zanima!

Župa stavila na aukciju statuu Cristiana: 500 eura i CR je vaš!

Ronaldo je na prodaju. Visok je 75 centimetara i težak kilogram, a na aukciju ga je stavila župa u Obidosu koja prodajom statue igrača želi skupiti sredstva za crkvu
Vidi originalni članak

Župa u portugalskom mjestašcu Obidos odlučila je prodati zvijezdu Reala i reprezentacije u njihovom vlasništvu. Tek nešto više od kilogram težak i 75 centimetara visok kipić s likom ponajboljeg nogometaša svijeta  bit će prodan na aukciji. Statuu u vlasništvu župe koju sad spremno prodaju kako bi prikupili sredstva za izgradnju nove crkve, potpisao je igrač kada je posjetio Obidos. 

Početna cijena na aukciji je 100 eura, a župa je spremna kip prepustiti onome tko odmah ponudi 500 eura. 

Igrač Real Madrida i portugalske reprezentacije trenutno je zauzet Europskim prvenstvom na kojem je njegova momčad izborila polufinale, no ako vijest o prodaji njegove statue dospije do Poljske i Ukrajine ne bi začudilo da i sam CR7 posegne u džep i otkupi svoji zemljani lik.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • -Zidane- 22.06.2012.

    Jeste primijetili da frajer mijenja frizure na poluvremenima ? hahah kakav kralj. Velik igrač svakako,ali karakterom se ne može mjeriti sa Messiem nikako.

  • Nebra 22.06.2012.

    Bolesno je kak svi znaju kaj lik razmišlja kak se ponaša van terena koji gel koristi blabla bla mora da imate neke lude telepatske sposobnosti il tak nekaj

  • 22.06.2012.

    a i vi ste dosadni sto ga stalno pljujete najbolji je to je i sinoc dokazao CR7

Komentiraj...
Vidi sve komentare