To je to što me zanima!

Županović podržao Funcute: Protestirajte, imate na to pravo

Protestirajte, imate na to svako pravo. Da nisam na ovoj funkciji i ja bih bio s vama. No, sada moramo učiniti sve da izbacimo politiku iz sporta, rekao je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Nezadovoljstvo Funcuta, navijača Nogometnog kluba Šibenik, zbog propasti kluba i njegova ispadanja u treću ligu i dalje potresa Šibenik. Grad je oblijepljen transparentima, zidovi ispisani grafitima. Navijači prosvjeduju. U noći na petak su razbili kafić direktora NK Šibenika Marka Karađole, a u noći na subotu gorjela su tri kontejnera. Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović podržao je navijače u prosvjedima, ali ih i zamolio da se suzdrže od incidenata.

Također, zamolio je i da se, uoči drugog kruga izbora za gradonačelnika, ne miješaju sport i politika.

- Budite na razini kakvu ste držali sva ova desetljeća, budite onakvi kakvi ste bili kad ste nedavno slavili 30. rođendan osnutka Funcuta, bez incidenata, izgreda i nereda – apelirao je s konferencije za novinare gradonačelnik Županović.

- Protestirajte, imate na to svako pravo. Da nisam na ovoj funkciji i ja bih bio s vama. No, sada moramo učiniti sve da izbacimo politiku iz sporta i vratimo sport sportašima – rekao je gradonačelnik.

Pozvao je Skupštinu HNK Šibenik da se na sastanku razriješi situaciju, te da ubuduće održava sjednice bar jednom godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bbbbb 25.05.2013.

    Županoviću,ti i takovi ste to i umjesili NK Šibeniku,ne glumataj poštenjačinu,gdje si do sada bio.Sram te bilo!

  • trovuk1991 25.05.2013.

    uh što volim kad mi "oni" kažu na što imam pravo

  • kukumare 25.05.2013.

    gospodarstvo propalo, ljudi bez posla a političari se bave igrama........JADNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare