To je to što me zanima!

Župarić donosi naslove! Sad je zabio za MLS titulu Portlanda

U povijest Portlanda Župarić se upisao u 66. minuti finala Major League Soccer sa Orlando Cityjem. Valeri izveo je korner, Williamson puca, odbijanac pada pred Župarića koji zabija i donosi naslov Timbersima
Vidi originalni članak

Slavi se u Portlandu. Damian Lillard utrpao je 61 poen Dallasu i vodi Blazerse u NBA play-off i Timbersi su prvaci Sjedinjenih država, a gol za naslov zabio je - Dario Župarić (28)!

Stoper iz Županje zakucao je prije tri godine Cibaliji na Rujevici za prvu titulu u povijesti Rijeke, zabio je gol za Kup protiv Dinama, a sada i za družbu iz Oregona kojoj se priključio u siječnju ove godine.

U povijest Portlanda Župarić se upisao u 66. minuti finala Major League Soccer sa Orlando Cityjem. Diego Valeri izveo je korner, Eryk Williamson pucao, odbijanac stigao pred Župarića koji je zabio i donio naslov Timbersima.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Poveo je Portland golom Mabiala u 27. minuti, a Orlando izjednačio u 39. minuti preko Pereyre. Amerikanci su ovogodišnju pandemijsku sezonu nazvali 'MLS is Back Tournament' i odigrali ju u ESPN-ovom 'Wide World of Sports Complexu'.

 
Idi na 24sata

Komentari 3

  • marina_hasan 12.08.2020.

    Bravo prijatelju😊😊

  • EchteLiebe 12.08.2020.

    Kolko je taj MLS jaka liga ne bih se čudio da je Župarić najbolji stoper lige

  • Le...Go... 12.08.2020.

    Kakav je ovo naslov: " Zabio za prvu titulu Portlanda"? ---- Portland je bio prvak i 2015. godine. Znači ovo im je druga titula prvaka MLS-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare