To je to što me zanima!

'Mr. Derby' opet zablistao: Ima isto golova kao i legenda kluba!

Trinaesti put u pet posljednjih sezona, koliko je u Dinamu, Hilal Soudani zabio je Rijeci. Alžirac, poznat kao "Mister Derby", atraktivno je donio preokret "modrima" u 49. i 79. minuti
Vidi originalni članak

Prekidi su u Maksimiru bili velika boljka Rijeke. Nevjerojatno je kako je Dinamo u tri jednostavna poteza izigrali obranu gostiju u derbiju i, nakon ranog vodstva branitelja naslova, došli do potpunog preokreta.

Igrala se 49. minuta kad je Dani Olmo izveo korner na drugu stranu šesnaesterca, naizgled neopasan. Našao se na tamo Amir Rrahmani koji je preusmjerio loptu na peterac gdje se sam kao duh našao Hilal Soudani. I briljantno pogodio leđima okrenut golu. Nije Alžirca stigao zatvoriti Leonard Žuta, koji je ispao i kod prvog gola "modrih".

>>> Prvi gol Hilala Soudanija pogledajte OVDJE.

Pola sata kasnije Soudani je ponovno zabljesnuo, a Olmo je opet sudjelovao u akciji. Dao je dugu loptu Alžircu u prostor koju je ovaj, kao pravi golgeter, pospremio pokraj Sluge za konačnih 3-1.

>>> Drugi gol Hilala Soudanija pogledajte OVDJE.

Soudani je Rijeci prošle sezone zabio triput, a ukupno mu je ovo bio 13. gol protiv te momčadi, čime se izjednačio s legendarnim Slavenom Zambatom. Hajduku je pritom zabio sedam. Nije ni čudo što ga zovu "Mister Derby". Desetim golom ove sezone ukupno prestigao je Hebera (osam) i samostalno zasjeo na čelo ljestvice strijelaca HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 28.10.2017.

    Kolko je ovaj Zuparic los stoper.. ok je samo kad se igra sa Slavenom, Cibalijom i slicnima..

  • Exterminator 28.10.2017.

    Ajde hvala bogu nema thovara na jednom članku ... valjda su još u pržunu u Šibeniku

  • mr_croat 28.10.2017.

    Bio sam na Maksimiru,Dinamo je dosta lose igrao ali s obzirom na rezultat i ovakav Dinamo gazi sve...Pod hitno nam trebaju stoper,bocni,najmanje dva vezna i napadac klasicni centarfor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare