To je to što me zanima!

Žuta: Mislim da sam prestrogo zaradio crveni, ali to je život...

Nepisano je pravilo u nogometu da si kažnjen ako ne iskoristiš svoje prilike. No, borili smo se do kraja i na kraju zasluženo pobijedili. Zadovoljan sam rezultatom, rekao je Besnik Hasi, trener Olympiacosa
Vidi originalni članak

Takve stvari se događaju u nogometu. Teško se braniti cijelu utakmicu, negdje uvijek pukne... To je nogomet, najvažnije da imamo dobar rezultat i da se na Rujevici imamo čemu nadati, rekao je branič Rijeke Dario Župarić nakon poraza 2-1 od Olympiakosa u četvrtom pretkolu Lige prvaka.

- Na Rujevici trebamo zabiti, ali i biti oprezni da ne primimo, jer onda stvari postaju teže. Recept je biti oprezan i čekati svoje prilike koje će sigurno doći - zaključio je Župarić.

Rijeka je zadnjih desetak minuta igrala s igračem manje jer je zbog dva žuta isključen Žuta.

- Ne volim komentirati, ali mislim da je sudac prestrogo odlučio. Ruku sam držao uz tijelo, nisam imao kamo s njom - rekao je Žuta pa dodao:

- Nismo zadovoljni, ali to je život. Igrali smo protiv dobre momčadi, ali nismo uspjeli zadržati tih 1-1 koji bi nam mnogo značili u uzvratu.

Matej Jelić je istaknuo:

- Suparnik te kazni za svaku sitnicu, ali mislim da je bilo i dosta peha u toj situaciji gdje se lopta odbijala i nažalost ušla u mrežu. Ali glavu gore, utakmica je pokazala da su ranjivi, ostavljaju dosta prostora koji možemo iskoristiti i riješiti utakmicu.

Trener Olympiakosa Besnik Hasi je poručio da je njegova momčad zaslužila pobjedu.

- Nepisano je pravilo u nogometu da si kažnjen ako ne iskoristiš svoje prilike. No, borili smo se do kraja i na kraju zasluženo pobijedili. Zadovoljan sam rezultatom, ali i brojnim prilikama koje smo stvorili. Realno trebalo je biti 4:1, ali tako je kako je - rekao je Hasi.

- Ne zaboravite da smo mi nova momčad za razliku od Rijeke koja je tri godine zajedno i točno zna što radi. Moramo bolje, ali uvjeren sam da možemo do Lige prvaka.

- Sigurno da će nam u Hrvatskoj nedostajati navijači i njihov impuls.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Samarsa 17.08.2017.

    Jelicu kojeg peha da nije bilo samo u 1 pol moglo je biti 3:1 za grke. Rijeci zelim da prode kao i svim ostalima,ali malo realnosti molim. Zuta imao si ti kud s rukom pogledaj malo snimku kad se ohladis

  • simunicevdom 17.08.2017.

    Nema vise zute karte za namjerno igranje rukom. Osim: Igrac dadne go ili pokusa dati go sa rukom. Ili odbranu kad lopta ide u gol onda je crvena ili zavisi kut zita.

  • novi26 17.08.2017.

    Oduvijek sam govorio da muškarac koji ima dugačku kosu ne može biti normalan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare