To je to što me zanima!

Žuti i crveni: Tin Jedvaj među najgrubljim igračima u Europi

Ako se zbroje crveni i žuti kartoni u najjačim europskim ligama, naš je mladi igrač pri vrhu ljestvice. Tin Jedvaj i tako je pomogao Bayeru da bude peti u Bundesligi...
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj napravio je 12 prekršaja na početku sezone, za koje je kažnjen s četiri žuta kartona i jednim crvenim. Kako je izračunao Goal.com, time je među najgrubljim igračima u ligama petice. 

Samo je još Tobias Werner dobio pet kartona u Njemačkoj, s tim da je svih pet njegovih bilo žute boje. Jednaki broj opomena ima i Arsenalov Calum Chambers, koji je najgrublji u Premiershipu. 

Jedini koji je u najjačim europskim ligama ove sezone dobio dva crvena kartona jest Genoin Facundo Roncaglia. Argentinac je, kao i Jedvaj, napravio 12 prekršaja, a uz dva crvena, ima i dva žuta kartona. 

Po četiri žuta i jedan crveni karton imaju još dvojica igrača iz Francuske i Italije. Jerome Le Moigne iz Lensa najoštriji je igrač Ligue 1, a prekaljeni Meksikanac Rafa Marquez u dresu Verone prikupio je najviše kaznenih bodova (bod za žuti, dva za crveni) u Serie A. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • klošar1990 31.10.2014.

    Tin će biti zvjer od obrambenog igrača!! Samo tako čvrsto i dalje!!

  • SnažniHulk 31.10.2014.

    mlad decko, velka muda

  • LebronPetrovic 31.10.2014.

    Takav nam igrač treba u repki a ne neki mlitavci !

Komentiraj...
Vidi sve komentare