To je to što me zanima!

Žuti je dobro nakon operacije, ostat će u bolnici sedam dana

Noć je prošla mirno, izbornik se nalazi na odjelu intenzivne njege i tamo će biti tjedan dana, objavili su iz nogometnog saveza BiH dan nakon što je Robert Prosinečki operirao tanko crijevo
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki, koji je operiran u Sarajevu u petak zbog problema s tankim crijevom, dobro se osjeća, nove su informacije iz saveza Bosne i Hercegovine. Izbornik BiH i bivši Vatreni neko će vrijeme ostati u bolnici, a iz nogometnog saveza Bosne i Hercegovine objavili su da će redovito informirati javnost o stanju izbornika njihove reprezentacije.

- Noć je prošla mirno, izbornik se nalazi na odjelu intenzivne njege i tamo će biti tjedan dana - objavljeno je iz nogometnog saveza Bosne i Hercegovine uz zahvalu liječniku Jusufu Šabanoviću koji je predvodio tim i osoblju Kliničkog centra.

PORUKE PODRŠKE Svi uz Prosinečkog: Izborniče, budite jaki, nema predaje...

Podsjećamo, Robertu Prosinečkom pozlilo je u četvrtak navečer. Imao je bolove u abdomenu, primili su ga u bolnicu u Sarajevu i operirali u petak. Operacija je trajala četiri sata, a Robi je imao problem s divertikulom tankog crijeva.

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. U lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć. Sljedeći dan obavio je detaljne pretrage na KBC Rebru. 

PROBLEM S TANKIM CRIJEVOM Roberta Prosinečkog operirali gotovo četiri sata, stabilno je!

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. No u pitanju je bio manji pad imuniteta. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crotenkista 25.11.2018.

    Zašto admin ne odgovara na moje poruku i moje pitanje koje sam ja njemu postavi?

  • Papatest 24.11.2018.

    Tako je i Tuđman bio samo nahlađen,Dragojević imao bronhitis a ovaj divertikul,ne traje operacija divertikula 4 sata niti se u šok sobi ne drži nikoga 7 dana,za daleko opasniju i veću operaciju aortalne aneurizme 2 dana je šok sobe.

  • 24.11.2018.

    Uspjesan oporavak Roberte!

Komentiraj...
Vidi sve komentare