To je to što me zanima!

Žuti je ponovio 'govor broj 2', isti kao u Dinamu '00. godine...

OD RIJEČI DO RIJEČI U oproštajnom govoru od Crvene zvezde Robert Prosinečki kao da je prekopirao govor kojim se oprostio od Dinama 22. lipnja 2000. godine...
Vidi originalni članak

Predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić poslao je Robertu Prosinečkom sms: Izdao si me!

Nenadano je Žuti otišao iz beogradskog kluba.

- Ovo mi je najteži trenutak u životu, dugo se nisam ovako osjećao - pričao je Prosinečki brišući suze.

- Volim ovaj grad, ovaj klub. Došao sam iz ljubavi, htio sam mu pomoći i mislim da sam u nekim stvarima i uspio pomoći. I sad želim pomoći, ali tako da odem. Otići ću za dobrobit kluba. Kamo? Ne znam, još sam pod velikim emocijama, teško se osjećam i ne mogu sad odgovoriti – pognute je glave nastavio Žuti.

Ne, oproštajni govor nije s Marakane već iz Maksimira. U lipnju 2000. Prosinečki je na rastanku s Dinamom, novinaru Vjesnika Miroslavu Tomaševiću rekao identične riječi koje je ponovio 12 godina kasnije. Jedino je izmijenio - voljeni klub.

- Uvijek ću ostati zvezdaš, tu sam kao doma. Obožavam ovaj klub i grad. Teže mi je nego kad sam odlazio prvi put - rekao je u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 27.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hrvatovic 23.08.2012.

    koliki jadnik moraš biti da pljuješ po liku i djelu jednog tako velikog nogometaša, kakav je bio Prosinečki, izbrojavajući mu krvna zrnca i predbacujući mu iskren i pošten pristup svakom klubu za koji je nastupao! jbt, pa to je isto kao da kreneš pljuvati po Nikoli Tesli, jer je i kod njega bila veoma slično izmiješana situacija sa 'hrvatsko-srpskim pitanjima'... a isto kao i Tesla, Robi je daleko iznad tih vaših 'promišljanja'... stoga gospodo 'hrvatine', umjesto što ga pljujete (ako mu već ne možete priznati sve ono što mu je priznao ostatak civiliziranog svijeta i biti ponosni što je pripadnik našeg naroda), jednostavno ga ignorirajte i navijajte si za neke svoje 'dične nogometne velikane' - Mamića, Štimca, i sl. čije 'hrvatstvo' nikada nije bilo upitno.......za razliku od svih ostalih ljudskih i moralnih vrijednosti....

  • MILF Hunter 22.08.2012.

    Prosinečkiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majstor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare