To je to što me zanima!

Žuti: Ma suludo je tražiti novog izbornika samo kolo prije kraja

Bilo bi suludo sad tražiti novog izbornika. Možda nismo napravili iskorak nakon kiksa Grčke u Latviji, ali mislim da imamo kvalitetu za odlazak na Euro, kaže Žuti
Vidi originalni članak

Bivši član Bilićevog stručnog stožera, Robert Prosinečki, nije gledao utakmicu, ali su mu javili konačan rezultat iz Pireja.

- Nije sve izgubljeno. Još uvijek imamo priliku plasirati se na Euro u Ukrajini i Poljskoj kroz doigravanje.Možda nismo igrali kroz kvalifikacije kako su svi očekivali, ali Euro još nije izgubljen - rekao je Prosinečki.

Ostane li Hrvatska druga nakon zadnjeg kola kvalifikacije morat će u dodatno doigravanje. 

‘Žuti’ je 1997. u Solunu igrao do 74. minute. Slaže se sa ‘šefom’ da ne treba mijenjati Bilića nakon kiksa u Grčkoj.

- Bilo bi suludo tražiti novog izbornika kolo prije kraja kvalifikacija. Možda nismo napravili iskorak nakon kiksa Grčke u Latviji, ali i dalje mislim da Slaven i ova momčad imaju kvalitetu za odlazak na Euro.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • RSBG 09.10.2011.

    @hrabro srce: e pa kad si mi tako lepo objasnio, necu te vise smarati! a i reko si da me ne mrzis! to se ceni i postuje! ajde pa cemo se prepucavati na nekoj sledecoj temi...

  • tomaž 09.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hrabro srce_1 09.10.2011.

    ma ne mrzim te. samo daj se preseli na neki drugi forum preko drine.zanimam se za tebe samo zato što mi ti ulaziš u kuću i pričao o mojim navodnim manjkavostima. tko je tražio mišljenje? pa zar bih ga od vas tražio? a što smo ratovali za kurdistanom?jel te treba podsjetit na to kad je boban branio navijače od delija koji su došli po zagrebu razbijat uz pomoć milicije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare