To je to što me zanima!

Žuti ne ide u Bešiktaš: Ostajem još sezonu u Kayserisporu...

Zahvalan sam svojim današnjim šefovima koji su bili iznimno korektni i zato ćemo put nastaviti zajedno, otklonio je Robert Prosinečki mogućnost odlaska u Bešiktaš
Vidi originalni članak

Iako se već neko vrijeme dvoumio oko odlaska u Bešiktaš ili ostanka u Kayserisporu Robert Prosinečki odlučio se za drugu opciju. Bešiktaš je pratio hrvatskog stručnjaka, kojemu je laskao interes tog turskog kluba, ali Žuti će nastaviti s klubom, kojeg je od ponora doveo do pete pozicije u Superligi.

- Sve što u ovom trenutku mogu reći je da ću još jednu sezonu biti u Kayserisporu. Zahvalan sam svojim današnjim šefovima koji su bili iznimno korektni i zato ćemo put nastaviti zajedno - rekao je Prosinečki u razgovoru za Večernji list.

Samo dan ranije, prema pisanju turskih medija, Prosinečki je dobio konkurenta za klupu Bešiktaša, svojeg bivšeg suradnika iz hrvatske reprezentacije i nedavno otpuštenog trenera Lokomotiva Slavena Bilića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ŽabaBaba 19.06.2013.

    pa turskom kopiletu je i mjesto među svojim zemljacima turcima ili ciganima(srbijancima). čudi me samo zašto o tome pišu tobože hrvatske novine?????

  • chelseaMG 19.06.2013.

    bravo žuti! svaka čast.

  • bosanac laki 19.06.2013.

    bravo žuti,pokazuješ iz dana u dan da si veliki čovjek i trener,tebe tko god da uzme za trenera uspjeh im je zajamčen,svaka čast!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare