To je to što me zanima!

Žuti otišao u špijunažu: Grčka više nije ista repka

Iako Bilić zapravo nikad ne šalje svoje asistente u špijunažu, ovaj puta je pustio Prosinečkog i Ciprića na utakmicu Grčke i Srbije u Beogradu...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki u srijedu je uživo gledao prijateljsku utakmicu Srbije i Grčke u Beogradu. Grčka je u skupini za Euro 2012. s Hrvatskom, a ispostavilo se da je Prosinečki zajedno s Bilićem ovom 'špijunažom' povukao dobar potez jer ono što je vidio uvelike će im pomoći u sastavljanju taktike.
- Dobro da smo ih išli pogledati, nije to više ona Grčka kakvu smo dosad znali. Novi izbornik Fernando Santos inzistira da njegova momčad kroz nadigravanje dolazi do prilika. Ugodno su me iznenadili, stvarno su dobra reprezentacija - kazao je Žuti za SN.
Geakasa je u špici napada istisnuo Dimitrios Salpingidis koji je bio i jedini strijelac na toj utakmici, u 45. minuti. Igra Grka je puno više napadačka nego prije.
- Ipak, kvalitetnija smo momčad od Grčke. Ali ni oni nisu bezvezna reprezentacija, nipošto ih ne smijemo olako shvatiti, jer mogu biti jako opasni, stvarno zeznuti. U nogometu je sve moguće, stoga moramo biti oprezni - zaključio je Žuti svoju 'domaću zadaću'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • the.king 13.08.2010.

    A vama su svi dobri,pa dajte se jednom postavite kao favoriti neka drugi strahuju.

  • badro delgado 13.08.2010.

    samo da nije popio litru kakve zeste i u promatranje, njemu je to normalno...

  • pamy 13.08.2010.

    pa naravno da protiv grčke moramo biti na oprezu, nećemo se valjda bojati Malte ili Gruzije i reći da nam oni mogu konkurirati!? Grčka je jedina repka koja može pružiti otpor i koja može ugroziti naš odlazak na Euro.. ako bude drugačije, jao si ga nama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare