To je to što me zanima!

Žuti produljio s Kayserisporom do 2015.: Čeka me puno posla

Zahvalan sam upravi na povjerenju i podršci koju su mi pružali. Uspješna sezona je iza nas, a sad ćemo tamo i nastaviti. Imamo još puno posla, istaknuo je Prosinečki
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki službeno je produljio ugovor s Kayserisporom do ljeta 2015. godine. Nakon desetak dana špekuliranja hoće li otići u Bešiktaš ili ostati, Žuti je zbog, kaže, instikta, odlučio nastaviti dobar projekt kojeg je započeo. 

- Jako smo sretni zbog produljenja ugovora jer je Prosinečki kod nas proveo uspješan period po pitanju odnosa prema upravi, igračima i navijačima - rekao je predsjednik kluba Suleyman Hurma. 

Hrvatski trener najavio je još uspješniji period.

- U osam mjeseci u Kayseriju radio sam u fantastičnim uvjetima, zahvalan sam upravi na povjerenju i podršci koju su mi pružali. Uspješna sezona je iza nas, a sad ćemo tamo i nastaviti. Imamo još puno posla - istaknuo je Prosinečki.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sokratis Papastathopoulos 20.06.2013.

    ovo je pravi izbornik za nasu reprezentaciju ali problem je sto njega mamic ne zeli na toj poziciji jer nebi pozva u reprezentaciju nekakve sammire, halilovice,radosevice i ademie

  • Frank Costello 20.06.2013.

    nanananananana robert prosinečki, robert prosinečki, robert prosinečki!

  • mančo53 20.06.2013.

    Definitivno najbolji trener u Hrvata bez obzira na sve. Pred njim je uspješna trenerska karijera pod uvjetom da ne dođe ni u koji klub u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare