To je to što me zanima!

Žuti slavljem u srpskom Kupu uzeo prvi trofej sa Zvezdom

Robert Prosinečki došao je do svog prvog naslova na klupi Crvene zvezde. U srijedu je odveo momčad do pobjede u finalu Srpskog kupa svladavši čačanski Borac 2-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Crvene zvezde osvojili su Srpski kup, pobijedivši u finalu u Kruševcu čačanski Borac s 2-0. Prvi je to trofej u trenerskoj karijeri za bivšeg hrvatskog reprezentativca Roberta Prosinečkog.

Zvezda je dominirala tijekom cijele utakice, a povela je u 41. minuti kada se nakon ubacivanja iz kornera pred vratima najbolje snašao Brazilac Evandro. Na drugi se pogodak čekalo sve do 85. minute, a strijelac je bio Kolumbijac Cristian Borja.

Za Crvenu zvezdu je to treći osvojeni Srpski kup, odnosno ukupno dvanaesti nacionalni nakon raspada SFR Jugoslavije. Prosinečki (43), koji je na klupi beogradskog kluba od prosinca 2010. godine, spriječio je tako Partizan da drugu sezonu zaredom osvoji dvostruku krunu. Najveći Zvezdin rival je, podsjetimo, već ranije osigurao naslov u srpskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • bane3 18.05.2012.

    Bravo za sve komentare...korektni i tacni...navijam za Zvezdu,ali bih navijao i za reprezentaciju Hrvatske kada bi Robi bio selektor...naravno osim kada bi igrali sa Srbijom!

  • Čiko Spase 17.05.2012.

    robi je živa legenda... niko vam nije kriv što ga niste cijenili na vrijeme...

  • andi_1 17.05.2012.

    Čestitke Robiju na osvojenom kupu ! Baš mi drago za njega jer je oduvijek bio Igračina i pol, a sad neka tako nastavi i sa trenerskom karijerom. Žalosno je to da je uvijek bio negdje drugdje više priznavan nego li kod nas, doma ! Šteta što on ne nastavlja tu gdje če Slaven stati sa repkom.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare