To je to što me zanima!

'Žuti' stao uz Pepa: Guardioline ekipe i dalje najbolje igraju, sad smo svi pametni nakon susreta

'A, svi smo sad pametni. To je trenerska kletva. Imaš u glavi i kraj sezone, kao za peh izvadiš igrače koji mogu napraviti razliku ako pođe po zlu', rekao je o porazu Cityja Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Svašta sam vidio u nogometu. Ovo je jedna od tih utakmica koja ti ostavi stotine upitnika. I dugo ostaneš u čudu. Svašta se tu da analizirati. Da se razumijemo, kada uđeš u svlačionicu stadiona na Bernabeuu, znači da si posebno odabran. A onda kada odjeneš bijeli dres, onda si još 30 posto bolji igrač nego što zapravo jesi. To je najveći klub na svijetu i tu nemamo što dodati, započeo je za SportKlub Robert Prosinečki o polufinalnoj utakmici Lige prvaka u kojoj je Real Madrid čudesnim preokretom slavio protiv Manchester Cityja (uk. 6-5).

NE IDE PA NE IDE Pep - mjerna jedinica za stres: U glavi imao milijardu scenarija, a opet ga je zadesio onaj nesretni

Pep Guardiola prolazio je kroz sve moguće muke nakon što je Rodrygo zabio dva gola u 90 sekundi, a kad je Karim Benzema potvrdio iz penala, srušio mu se svijet. No, napravio je restart i prihvatio stvari kakve jesu te odmah nakon utakmice komentirao ispadanje s osmijehom na licu.

- Imao sam poraza u Ligi prvaka, teških poraza kada nismo uspjeli dohvatiti finale i znam koliko je sada teško. U prvom poluvremenu nismo igrali dobro, ali uz ovakav pritisak to je normalno. Rekao bih da smo sve do kraja utakmice bili gotovo savršeni - objasnio je Pep.

Odmah je naišao na mnoge uvrede, neki su zazivali i njegov odlazak, ali popularni 'Žuti' i dalje stoji uz to da je španjolski stručnjak najbolji na svijetu.

 - I dalje za moj pojam njegove momčadi igraju najbolji nogomet. Stavimo sve po strani, pa analizirajmo primjerice derbi s Liverpoolom, kakva prezentacija u prvom poluvremenu, pa onda i sama igra u ove dvije utakmice. Posebno prva na Etihadu. Pa u zadnjim minutama promaše zicer za 2:0. I onda dođe Real - rekao je Prosinečki pa zaključio o tome da su Pepove zamjene na kraju usmjerile susret:

IZ DRUGOG KUTA Kadar koji mnogi nisu vidjeli: Prije nego je dobio pljusku, Luka je Laportea uhvatio za vrat

- A, svi smo sad pametni. To je trenerska kletva. Imaš u glavi i kraj sezone, kao za peh izvadiš igrače koji mogu napraviti razliku ako pođe po zlu.

Pred Cityjem su još utakmice protiv Newcastlea kod kuće, zatim dva gostovanja - kod Wolvesa West Hama, a u zadnjem kolu kod kuće čekaju Aston Villu. Imaju 83 boda, a 'za vratom im puše' Liverpool s bodom manje (82). Sav fokus sad im mora biti na ligi, a mogla bi to biti katastrofa da City ne uzme ni taj trofej...

Idi na 24sata

Komentari 64

  • HatersGonnaHate 06.05.2022.

    pa i meni bi dobro igrala ekipa da mi svake godine klub da odriješene ruke i 500.000.000€ za pojačanja, neka preuzme manji klub sa ograničenim budžetom pa neka tamo igra lijepo i radi rezultate, tad mu treba skinuti kapu :)

  • Zdravo 05.05.2022.

    lako je sa cityem i bayernom i barcelonom ...hajd sa portom i romom i interom raspalim...

  • DeGogi 05.05.2022.

    Pep vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare