To je to što me zanima!

'Žutima' premije 400 kn: To je najveća premija u dvije godine

Za neke ove premije mogu zvučati simbolično, no vjerujte da nama znače jako puno. U zadnje dvije godine ovo je najveća premija koju su igrači dobili, kaže Nikola Vujčić
Vidi originalni članak

Košarkaši Splita danas su posjetili tvrtku 'Victa', jednog od prvih sponzora koji su im pomogli. U njihovim je prostorijama održana i konferencija za novinare uoči gostovanja kod mađarskog Szolnokia. 

"Žuti" su bili na raspolaganju kupcima za zajedničko fotografiranje a dobili su i obećanu premiju, svaki po bon od 400 kuna za osvojene bodove protiv MZT-a. 

- Nadam se kako će ovakvih druženja biti i češće, jer će to značiti i da će Split češće i pobjeđivati - kazala je direktorica maloprodaje 'Victe' Anita Matić. 

- Za neke ove premije mogu zvučati simbolično, no vjerujte, nama znače jako puno, prije svega kao potvrda da o nama netko vodi računa - kazao je sportski direktor Splita Nikola Vujčić, koji je otkrio:

- U zadnje dvije godine ovo je najveća premija koju su igrači dobili. 

Uoči gostovanja u Szolnokiju mladi centar Filip Kraljević kazao je kako Mađari nemaju zvijezda u momčadi, no isto tako da su dobro posloženi i mogu svakome zapapriti. 

- Neće nam biti lako, no to ne znači da nećemo učiniti sve da upišemo prvu gostujuću pobjedu – kaže Kraljević, koji će voditi bitku s najboljim igračem Szolnokia Baderom. 

- Bader igra najbolju sezonu u karijeri, ali Vujčić, Sobin i ja ga možemo i hoćemo zaustaviti, još nije igrao protiv ovakvih protivnika – prijeti mladi centar, koji zbog problema s leđima nije igrao prva dva kola. 

- Zadovoljan sam onim što pružam i minutažom koju mi trener daje. Nadam se da ću igrati još i bolje. Atmosfera u svlačionici je sjajna i vjerujem da možemo i puno više od ovoga što pružamo sada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • whydontyoukissmyass 26.10.2012.

    ajde splite dobijte te mađarone podcjenjuju vas kladionica s 2,10 i zvezda kod MZT-a pa da uzmemo neku laganu pinku

  • optimist7 25.10.2012.

    Kosarkasi splita su cist primjer da se neke stvari nemogu kupiti novcem

Komentiraj...
Vidi sve komentare