To je to što me zanima!

Zvezda na rubu propasti: Nemaju za hranu i telefon!

Nogometaši Crvene zvezde iz klupskih prostorija više ne mogu telefonirati, a na raspolaganju im više nije ni kantina. Klub je u velikim problemima
Vidi originalni članak

Prekaljeni internacionalac Ognjen Koroman, danas kapetan Crvene zvezde, ušao je u klupsku kantinu. Kao i svakoga dana, želio je nešto pojesti, naručio svoje omiljeno jelo i dočekao iznenađujući odgovor:
- Nažalost, danas nema ručka - rekla mu je djelatnica kantine, zavaljena u stolicu, potpuno besposlena.
- A dobro... Mogu li barem nazvati prijatelja da se dogovorim gdje ću na ručak? - zamolio je kapetan beogradskog kluba.
- Ne možete. Telefoni su nam isključeni - ponovno je Koromana šokirala djelatnica.
Razgovor Koromana i klupske zaposlenice je fikcija, ali najbolje ocrtava stanje u slavnom srpskom klubu. Financijska kriza je u Crvenoj zvezdi gora nego igdje. Kantina nije u funkciji, telefoni su isključeni zbog neplaćenih računa.
- Naši su igrači navikli na najkvalitetniju hranu, a sada za to nemamo novaca. Kada je već tako, odlučili smo da ne pripremamo ni obroke sumnjive kvalitete - rekao je za Kurir glasnogovornik Crvene zvezde Bogoljub Grujić. On je posljednjih dana najčešće sam na stadionu, svi bježe od nagomilanih problema. I zato mora davati odgovore na pitanja na koja bi odgovarati trebali vodeći ljudi kluba.
- U svakom kućanstvu, ako ne platiš telefon, isključe ti ga. To se dogodilo i nama - kaže glasnogovornik Grujić.
Predsjednik kluba Dan Tana je u SAD-u, sportski direktor Ilija Ivić u Ateni, tajnika Sašu Kozića nemoguće je uloviti. Navodno pokušava riješiti Zvezdu muka u kojima se našla. A koje bi mogle biti i veće ukoliko se u idućih nekoliko dana financijska slika dramatično ne promijeni. Naime, svi klubovi do 31. ožujka moraju savezu poslati financijska izvješća, na osnovu kojih se radi revizija i dobiva licenca za europska natjecanja. Ne dogodi li se veliki preokret, Zvezda će licencu teško dobiti...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivan_ST 27.03.2009.

    pogledaj ti delije šta daje negativne komentare... ne, mora nam sada u Hrvatskoj ka biti žao mafijaške Zvezde?!

  • tejmatebra 27.03.2009.

    Iskreno ... Bas mi je drago ! Makar nikome nije dobro zazeliti zlo ali oni su to naprosto zasluzili... Taj se klub u zivotu toliko NAKRAOOO i LAZIRAO sto stvari... Ovo oni bas i zasluzuju,cijela Zvezda ukljucujuci i igrače,sve redom . Na podrucju cijele Juge oni su najvise krali i imali najvise mafije u klubu . Dabogda roknili u drugu ligu pa igrali protiv F.K. BARANDE .. :)

  • nogometas05 27.03.2009.

    Neka Hvala Bogu!!Ovi nasi lopovi su nista za Srbe..njime je Toyota bila glavni sponzor,love je bilo kao blata,ali zatvoriio Japanac slavinu kad je vidio tko se i ne koji nacin bogati i crpi lovu iz njihovoh đepova..eto vam sad,crknite od gladi lopovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare