To je to što me zanima!

Zvezda ugostila ruski klub na Marakani pred više od 40.000 ljudi: 'Rusi i Srbi zauvijek braća'

U četvrtak je Rusija odigrala prvu utakmicu protiv europske reprezentacije od početka invazije na Ukrajinu, a u subotu je Crvena zvezda pred 42.000 ljudi na Marakani ugostila Zenit
Vidi originalni članak

Nogometaši Crvene zvezde ugostili su Zenit u prijateljskoj utakmici koja je u subotu odigrana na Marakani pred više od 42.000 gledatelja. Srpski klub je pobijedio 1-0 zahvaljujući golu Nikole Kneževića u 81. minuti, a cijela je utakmica privukla veliku pažnju srpske publike.

Naime, u četvrtak je reprezentacija koja je igrala utakmicu protiv Rusije nakon početka invazije na Ukrajinu u veljači 2022. godine. Nakon eskalacije sukoba u Ukrajini, Uefa je izbacila Rusiju iz svih natjecanja, a Srbija je postala prva europska država koja je od te odluke odigrala utakmicu protiv Rusa.

DEBAKL SUSJEDA Srbi razbijeni na gostovanju u Moskvi: Rusi utrpali četiri gola NOVA ERA 'ZBORNAJE' Rusija i Srbija igraju u Moskvi uz minutu šutnje. Prvi europski protivnik od početka agresije

Dva dana kasnije Zvezda je ugostila Zenit, a prije početka utakmice je srpska pjevačica Danica Crnogorčević otpjevala pjesme "Kaćušu" i "Oj Kosovo, Kosovo." Navijači Zvezde na utakmici su napravili i nekoliko koreografija. Na jednoj je bio prikazan ruski vojnik, dok su s lijeve i desne strane bile zastave Srbije i Rusije.

Na ogradi je stajao i transparent s natpisom "Rusi i Srbi - braća zauvijek". 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • partizankrajačić 24.03.2024.

    Izbaciti zvezdu iz svih međunarodnih natjecanja !

  • MorenoZg 24.03.2024.

    Boli nas tuki…

  • exnebisestelmjesat 24.03.2024.

    I onda oni imaju imalo morala prigovarat na naše dresove sa prvim bijelim polhem.Ma odheb

Komentiraj...
Vidi sve komentare