To je to što me zanima!

Zvezdi novčana kazna, ali i jednogodišnja suspenzija?

Uefa će drastično kazniti Crvenu Zvezdu zbog divljanja Delija u Pragu. Zvezda će dobiti veliku novčanu kaznu, prijeti joj i izbacivanje iz Europe...
Vidi originalni članak

Navijači beogradske Crvene zvezde su u srijedu i četvrtak, na ulicama Praga, izazivali nerede, a uoči i nakon prve utakmice 4. pretkola Europa lige, u kojoj je Slavija bila bolja od srpske momčadi 3-0.
Praška policija je, naime, privela oko 150 navijača Crvene zvezde zbog njihova napadača na turiste. Policijska glasnogovornica Andrea Zoulova priopćila je da se policija sukobila s agresivnim navijačima Crvene zvezde, koji su također napravili materijalnu štetu u nekoliko restorana u Pragu.
Još u srijedu je 29 navijača beogradskog kluba bilo izbačeno iz Češke nedugo nakon što su prešli granicu zbog krađe na benzinskoj crpki. Još devetnaest ih je bilo privedeno u Pragu.
Nakon svega je UEFA najavila da Crvenoj zvezdi slijedi teška kazna. Ona će biti, zasigurno, pretočena u obilnu financijsku kaznu, ali srpski mediji doznaju da krovna nogometna organizacija namjerava kazniti klub s jednogodišnjim izgnanstvom iz Europe.
Disciplinska komisija UEFA-e će zasjedati 28. kolovoza, dan nakon uzvratne utakmice u Beogradu, te će tada, gotovo sigurno, biti poznata sudbina beogradskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cedo 22.08.2009.

    svi mi znamo da vi nemate navijacku scenu,svest i navijacki zivot...jer da biste to imali,morate imati neku konkurenciju u gradu...a posto su te njihove \"najvece\" grupe , zapravo iz razlivitih gradova,normalno je da su momci zaboravili...pa razumimo ih ;)...i pustimo da komentarishu na nase tekme,gostovanja,akcije i klipove...,i boys a sto te ne bi poredili?

  • boys 22.08.2009.

    nemoj nas uspoređivat sa četnicima a torsida je tako dobročudna grupa da sve cvijeće raste tamo di prođete..

  • 19Armada87 22.08.2009.

    platana samo gledaš dićeš ocrniti naše navijače ccc,i ovdje se ne radi on našim navijačima nego o srbima tako da nemoj gurat hrv navijače di im nie mjesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare