To je to što me zanima!

Zvezdi 'vječiti derbi': Huligani Partizana zapalili Marakanu

Nogometaši Crvene zvezde u 145. 'vječitom derbiju' svladali su Partizan na Marakani autogolom Obradovića. Utakmicu je zasjenilo divljanje huligana uoči i na utakmici
Vidi originalni članak

Ni 145. 'vječiti derbi' između Crvene zvezde i Partizana nije mogao proći bez uzavrele atmosfere u Beogradu. Domaćini su na Marakani u 11. kolu srpskog prvenstva svladali 'crno-bijele' 1-0 komičnim autogolom Milana Obradovića u 18. minuti.

No veliki okršaj ponovo su zasjenili huliganski neredi u režiji Delija i Grobara. Izgredi su počeli već prije utakmice kad su 'navijači' Zvezde napali Partizanove palicama i kamenjem, a problemi su se nastavili na stadionu Marakane kad su gostujući navijači htjeli napasti padobrance, koji su sletjeli na travnjak.

Također, međusobno su se potukle dvije frakcije navijača Partizana, a za vrijeme utakmice Grobari su zapalili stolice na tribini zbog čega je utakmica triput bila prekinuta.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • AlexandarDrzaic 12.11.2013.

    Navijaci partizana se međusobnu tuku,e taj mi dio najskađi!!!

  • limex1989 04.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dinamosamobor 03.11.2013.

    Srpska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare