To je to što me zanima!

'Zvijer iz Brazila' u Interu od siječnja sljedeće godine

Jedan od najboljih mladih braniča brazilske lige, 23-godišnji Thiago Silva iz Fluminensea, u zimskom prijelaznom roku pojačat će Inter
Vidi originalni članak

Vodstvo talijanskog prvaka Intera odlučilo je pojačati obranu desetkovanu brojnim ozljedama, te će ovih dana završiti pregovore s talentiranim stoperom Fluminensea, 23-godišnjim Thiagom Silvom. On je prije četiri godine slovio za jednog od najvećih brazilskih talenata na poziciji srednjeg braniča, te je iz Juventudea prešao u Porto. No tamo nije uspio dokazati kvalitetu, pa je sezonu kasnije prešao u Dynamo iz Moskve. U Rusiji mu nije odgovarala klima, te se nikako nije mogao naviknuti na novu sredinu. Zbog toga se 2006. vratio u Brazil. U dvije sezone u Fluminenseu odigrao je 125 utakmica i postigao 13 golova. To je Interu bila dovoljna referenca, te će ga vratiti u Europu.
- Thiago je 'zvijer', u momčadi imam najboljeg srednjeg braniča u Brazilu - nedavno je govorio trener Fluminesea Renato Gaucho. Za njega su bili zainteresirani Villareal, Real Madrid, a želio ga je i Milan. Međutim, igračeva želja bila je zaigrati za Inter, te je njegov menadžer Paulo Tonietto trenutačno na putu za Milano, gdje će dovršiti posao sa sportskim direktorom Intera Marcom Brancom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marnisk91 16.09.2008.

    Čudi me što ga Mamić nije kupio

Komentiraj...
Vidi sve komentare